Kapitel 4

216 7 0
                                    

Jag måste välja någon av dem, men vem? Marcus han var snygg, han var snäll, han hade räddat min när jag behövde någon som mest. Martinus hade en fin personlighet, han var snäll och söt, han var riktigt speciell och han var helt enkelt rätt för mig, tror jag.

- Martinus? Gillar du mig som vän?

- Ja, det gör jag.
Svarade han genast.

Det kändes bra att veta att han gillade mig som vän, jag hade ju inte så mycket känslor fot honom just nu men de blir säkert bättre.

~ Macs persp. ~

Jag hade kommit hem efter den jobbiga dagen i skolan och fick äntligen lägga mig i sängen för att sova en stund.

Jag kollade upp mot klockan och den stod på 16:00, jag hinner sova 15 minuter uppmanade jag till mig själv. Jag tog mobilen och satte ett alarm på 15 minuter, jag la mig ner på kudden och somnade direkt.

15 minuter senare sov jag fortfarande och alarmet ringde inte så jag vaknade aldrig.

Efter en stund vaknar jag av att någon öppnar dörren in till mitt rum, det är en flicka. Jag undrar vem hon är? Jag lägger mig ner på kudden och somnar om igen.

Nästa gång jag vaknar är Alma hos mig, hon ligger bredvid mig och hon har somnat, så gullig hon var när hon sov. Jag tog av mig tröjan för att det var så varmt jag klarade inte av att sova med tröjan på när det var så varmt. Jag somnade om ännu en gång.

~ Almas persp. ~

Jag vaknade och insåg att Martinus tagit av sig sin tröja, han hade snygga magmuskler. Jag granskade igenom honom och sedan på gav jag honom en puss i pannan i hopp om att han sov och inte skulle vakna.

Jag kollade upp mot klockan och klockan visade 16:45, det har gått en kvart, nu måste vi börja.

Jag lutar mig över Martinus och lägger mitt huvud på hans bröstkorg och skakar på honom lite, till en början verkade han förvånad men till slut insåg han att det var ja. Han satte sig upp och jag gjorde detsamma.

Martinus verkade vilja berätta någonting, jag vet inte vad men det verkade viktigt. Precis som jag trodde car det viktigt, det verkade känslosamt.

- Vill du bli min? Jag tror vi båda känner likadant.

- Ja, Martinus det vill jag.

Jag lutade mig över honom och jag började kyssa honom, han kysser mig tillbaka. Jag vet att det var tidigt att redan börja första dagen, men lite skadade inte mig, eller?

Martinus tog sin tunga på mina läppar, jag tyckte det va lite tidigt att hångla men han liksom bara trängde sig in så jag fick väll låta det bli så som det blev.

Precis när hans tunga kom in i min mun så hörde jag hur handtaget drog ner och där stod Marcus, han kollade på oss och granskade oss fort.

Han pekade på Martinus och gjorde ett tecken ungefär "Kom hit, måste prata med dig ensam" Martinus gick upp ur sängen, och då upptäcker Marcus att jag bara hade underkläder, och Martinus hade ju bara kalsonger så undra vad han trodde skulle hända här näst.

Martinus tog på sig sin tröja och slädde sig utanför dörren med Marcus. Jag funderade inte ens att lyssna på vad dem pratade då det är deras privatliv och för att jag tror att Martinus skulle berätta om det var någonting för mig.

~ Martinus persp. ~

Jag går ut utanför dörren, jag ville inte bara avsluta ett så bra hångel men vad gör man för sin bror? Han skulle alltid störa mig när jag kom hem med någon ny människa, han skulle alltid veta vad vi gör och vad vi brukar göra.

Denna gången handlade det om något helt annat, det handlade om henne, det handlade om Alma.

- Vill du verkligen såra henne?

- Marcus! Mitt privatliv.

- Snälla, hon är sårad inne i hennes hjärta, jag ber dig att snälla inte såra henne.

- Jag vill inte såra henne, vad har du för problem?

- Jag vet vad du har gjort mot tidigare tjejer och jag vet att du är kapabel till att bara ha ett ligg med en tjej och sedan dumpa henne och trycka ner henne till botten.

- Kommer jag inte för jag ÄKSKAR henne, jag skulle aldrig klara av att såra henne.

- Lova mig det..

- Jag lovar.

Jag går in till Alma igen, jag kollade klockan och klockan var 17:15 och Alma skulle dra hem 18:30 senast vilket var lidgt trist jag ville hinna vara med henne längre. Jag går och sätter mig i sängen, jag lutar mig fram och försöker kyssa henne men hon trycker bort mig.

- Vad har jag gjort?

- Jag tycker vi ska arbeta och inte hångla mer, får vi tid över kan vi ju gosa.

- Du har rätt bby.

~ Almas persp. ~

De där ordet ekade i mitt huvud, sa han det? Bby, ja han sa det och han sa det till mig. Jag tror det kommer bli bra och jag hoppas att Marcus också kommer acceptera att jag är med Martinus.

Vem Ska Jag Välja? M&M Där berättelser lever. Upptäck nu