Kapitel 13

149 4 4
                                    

Jag vaknade upp i ett okänt rum, vart vart jag?

/Marcus perspektiv\

Alma blir slagen i nacken, ingen ska skada henne, jag försöker ta hennes skit så jag slår tillbaka på mobbarna men dem slår mig hårt i magen och jag får en illamående känsla.

Dem springer snabbt iväg med Lina, vad ska jag göra?

- Lina!! Jag klarar mig inte...

Skriker det inombords, jag vet inte vad jag ska ta mig till. Om jag ska sakna eller glömma, om jag ska hjälpa eller skita i.

Skol klockan ringer in men jag sitter bara och gråter mot en vägg, jag orkade inte bry mig. Jag kunde inte bara killarna åka iväg med min fina Lina, vem vet vad dem kan vara kapabla till att göra med henne?

Jag kanske överdrev i mina tankar med det är för att jag är överbeskyddande över min älskade flickvän och ville ju så klart inte att det ska hända henne någonting. Tänk själv om det var din tjej.

En kille kommer fram till mig, den första av tusen. Han sätter sig jämte mig.

- Hur mår du?
Säger killen.

- Det är okej.
Säger håg. (Marcus)

- Gubben, ljug inte
Säger killen.

- Lämn mig ifred!
Säger jag. (Marcus)

- Gubben, du mår dåligt, vill du ha sällskap?
Säger killen.

- Okej, du verkar väll okej..
Säger jag. (Marcus)

Killen hjälper mig upp och vi går in i skolans byggnad. Efter en stund så får jag obehags känsla, det är när jag går förbi Linas skåp, hur mår hon just nu, nu, nu? 

Killen kollar på mig, han märker att någonting är fel. Han verkar så överbeskyddande men endå inte, han verkar vara så snäll liksom som en hjälte och hjälpreda för mig.

- Hur är det?
Säger killen.

- Det.. Är.. Är..
Säger jag. (Marcus)

Jag får inte fram några mer ord, jag börjar gråta, jag sätter mig ner på golvet igen. Jag är inte värd ett piss utan Lina, jag vill vara med Lina nu, jag vill ha Linas närhet, hon är allting för mig.

- Min tjej!
Säger jag. (Marcus)

- Vad har hänt med henne?
Säger killen.

Jag berättade vad som hade hänt och han verkade inte förvånad, som on det hände varje dag liksom.

Han kollade på mig, han blev något sårad inuti men han verkade inte ha så mycket medkänsla, men han kan nog vara bra för mig att ha vid min sida ifall jag skulle må dåligt någon dag.

- Du, det hände samma med min gamla tjej, men hon kon tillbaka.
Säger killen.

Han sa nyss "Men hon kom tillbaka" vad menar han med det? Kommer inte Lina komma tillbaka? Vad kommer hända med henne, jag vill inte att hon ska skadas. Hur ska jag någonsin kunna förlåta mig själv om jag låter det hända någonting med Lina, hon är mitt allt och jag försöker alltid rädda henne när hon behöver mig och hon detsamma med mig.

- Vad menar du? Vadå "Men hon kom tillbaka"?
Säger jag. (Marcus)

- Sådana som blir kidnappade av killar kommer inte alltid komma tillbaka, men jag hoppas Lina kommer tillbaka hon verkar betyda väldigt mycket för dig.
Säger killen.

Vad menar han? Det är väll helt självklart att Lina betyder allt för mig, för utan henne hade jag inte varit så lycklig, hon var verkligen det finaste jag hade och jag hoppas hon tycke detsamma om mig.

/Linas perspektiv\

Jag ser 4 killar runt mig, dem håller i kondomer, vad fan tänker dem göra?

~

DET ÄR SJUKT 800 READS TACK ÄLSKAR ER ❤

Vem Ska Jag Välja? M&M Där berättelser lever. Upptäck nu