Kapitel 10

194 6 1
                                    

Eftersom att detta är kapitel 10 ska jag försöka göra ett långt kapitel.
* - Betyder att jag spolat framåt i tiden.
(Varning för snusk i denna del)
~
/Linas perspektiv\

*
När vi kommit fram till bio huset så går vi in och kollar att biljetterna stämmer och sånt som man brukar göra när man väntar på att bion ska börja och man får gå in.

Efter en stund så kommer det en typ av vakt som kollat runt efter folk som ska kolla på den bion vi ska kolla på.

- Alla som ska kolla "Lights out" kommer till bio sal nummer 2 nu!

Jag, Marcus, Martinus och Alma börja gå med raska steg mot sal nummer 2, jag höll Marcus hårt i handen, jag är rädd för skräckfilmer men jag gick med på det för jag inte vill vara utanför, you know.

Vi hade alla 4 platser jämte varandra, jag jämte Marcus och Alma jämte Martinus. Relaterat bra platser, någonstans i mitten på mittersta raden.

Filmen slutade lika snabbt som dem började i mitt perspektiv då jag hade somnat, haha. Bäst var nog det enligt mig då jag inte skulle kunna sova efter den filmen.

/Marcus perspektiv\

Filmen var så bra! Synd att Lina somnade, hade gärna velat dela upplevelsen med henne.

- Vad slå vi görs nudå?
Säger jag.

- Vi kan väll bara hem och chilla eller någonting hos dig?
Säger Alma.

- Visst.
Säger alla andra i min varandra förutom Alma.

*
När vi kommit hem till mig & Martinus så gick Alma och Martinus upp på Martinus rum, jag och Lina stannade nere i vardagsrummet.

Vi gick och satte oss i soffan och jag märkte nu att jag hade sjukt ont i magen. Näst längst ner hade jag liksom värkar nästan som när tjejer har mens, haha.

- Lina, jag har sjukt ont i magen.. Du vet som när ni har mens.
Säger Marcus.

Hon börja känna på min mage och frågade med korta mellanrum "Här?"

Jag har väldigt lätt för att bli kåt, och då får jag såklart stånd. Det var precis det som hände nu. Jag fick stånd, men Lina tog det rätt lungt och hon masserade runt min snopp tills hon tvärt sluta. Det var skönt, men varför slutade hon?

Efter någon minut började hon igen men hon bytte då ställning så hon satte sig bakom mig och tog tag i min snopp och runka av mig, lite mellan åt så lämna jag ifrån mig ett stön eller flämtande ljud.

*
Jag vaknar upp i soffan jämte Lina, först fattar jag inte vart jag var men jag blev lugn när jag såg Lina ligga brevid mig. Jag puttar lätt på Lina för att se om hon är vaken.

/Linas perspektiv\

Jag vaknade upp av att Marcus puttar på mig, undra om det var oförskämt av mig att runka av honom, förlåt mig Marcus..

- Marcus, förlåt..
Säger jag.

- Förlåt?
Säger Marcus.

- Precis, för att jag runka av dig.
Säger jag.

- Det är lungt gumman, jag älskar ju dig endå, det var ju skönt.
Säger Marcus.

- Tack bby, jag litar dig.
Säger jag.

Jag ställde mig upp och jag tänkte gå upp och duscha. Jag hade svettats av allt denna dagen, det har varit varmt och allt har bara vart katastrof nästan, förutom tiden med Marcus.

- Kan jag upp och duscha?
Säger Jag.

- Ja, men inte utan mig.
Säger Marcus.

Vi går upp för trapporna med ihop virade händer i hälften av vägen upp för trappan hör man Alma stöna och skrika "Kör fortare!"

Jag kollade på Marcus och vi började skratta, vi fortsatte upp för trappan, men istället för att styra mot badrummet så styrde jag mot Martinus rum.

När vi kom fram så öppnade jag dörren och började skratta, jag fick både Alma och Martinus blickar på mig väldigt fort. Dem hade råkat kasta ner täcket på golvet, Martinus böjde sig fort ner och tog upp täcket och la det över dem båda två.

Alltihop fick det att se så roligt ut, dem båda var lika dumma och passade verkligen med varandra.

Alma börja skratta medans Martinus kollade med en allvarlig blick på henne, Martinus avbröt hennes skratt men en kyss. Han fortsatte där dem slutade antagligen för att jag skulle gå, men det var roligt att kolla på deras "bästa" sex scene haha.

Martinus körde intensivt inne i Alma och lite emellan åt så lämnade Alma ifrån sig små stön eller flämtningar.

Marcus tog tag i min arm och drog mig ut ur rummet, men varför? Det var roligt att kolla på Martinus och Alma i deras "Sex scene!"

- Skulle du inte duscha Lina?
Säger Marcus.

- Jo självklart..
Säger jag.

Vi går och jag hör hur Alma och Martinus börjar skratta, det är roligt att dem har det bra tillsammans.

Jag gick in i duschen och Marcus följde med, jag började klä av mig kläderna och jag såg att Marcus blev hård och han stånd blev sjukt mycket och hans snopp stod rakt upp. Jag gick in i duschen och började duscha, Marcus tog av sig sina kläder och kom och ställde sig jämte mig.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Tack för 500 reads 😍

Vem Ska Jag Välja? M&M Där berättelser lever. Upptäck nu