Kahdeskymmenesensimmäinen luku

282 26 13
                                    

[A/N] Pahoittelen jos tää on jotenkin tönkön kuulonen, inhoon oikolukemista.


LUVUSSA ESIINTYVÄT HAHMOT:

Nigel Holton, 7. luokka, rohkelikko (Sabrinan ex-poikaystävä) (Lucianan tanssiaispari)

Joseph Utley, 7. luokka, puuskupuh (Louisen tanssiaispari)

Vivian Cherry, 6. luokka, rohkelikko (Keith Thornen (rohkelikko/7) tanssiaispari)

Louise Abbott, 6. luokka, puuskupuh (Josephin tanssiaispari)

Anthony Crabbe, 7. luokka, luihuinen (Gabrielan poikaystävä ja tanssiaispari)

Gabriela Vanhorn, 6. luokka, puuskupuh (Anthonyn tyttöystävä ja tanssiaispari)

Luciana Malfoy, 7. luokka, luihuinen (Nigelin tanssiaispari)


Joulukuun puolivälin paikkeilla oli syksyn viimeinen huispausottelu, Puuskupuh-Korpinkynsi.


*


"Toivon tosiaan, ettei minulle käy huomenna kuten Nigelille viime pelissä", Joseph Utley, puuskupuhien joukkueen kapteeni ja pitäjä, heitti hilpeästi virnistäen Sabrina Weissille, korpinkynnen lyöjälle, joka oli edellisessä pelissä mukiloinut rohkelikon pitäjän sairaalasiipeen. He olivat ottaneet tavaksi tehdä usein läksyjä yhdessä kirjastossa, koska heillä oli useita yhteisiä aineita, eikä Sabrinalla todellakaan ollut ollut motivaatiota tehdä suurinta osaa koulutehtävistään sitten viidennen luokan, joten nyt alkoi olla hyvä aika korjata sitä puutosta.

"Jos et heittäydy ihan persläveksi, niin saatan harkita", Sabrina vastasi keikutellen kulmiaan pojalle. "Ei, ehkä keskityn muuhun teidän joukkueeseen. He eivät ole auttaneet minua läksyissä."

"Jos yksikään meidän joukkueesta päätyy sinun takiasi sairaalasiipeen, niin minä lopetan", Joseph kommentoi, mutta pilke silmäkulmassa. Ei hän oikeasti halunnut lopettaa.

"Auts, tuo sattui sydämeen", tyttö hymyili painaen käden oikealle puolelle rintakehäänsä kuin puukosta saaneena.

"Sydän on vasemmalla", Joseph kuiskasi virnuillen ja katsoi, kun tyttö silmiään siristäen liu'utti kätensä toiselle puolelle rintaansa.


Seuraavana päivänä olleessa pelissä Josephin läpi meni suurin osa kaadoista, koska hänen huomionsa oli Sabrinassa. Puuskupuhin joukkue oli ensin hieman vihainen, mutta pelin jälkeen he jo naureskelivat asialle. Heistä oli oikeastaan loppujen lopuksi hupaisaa, miten heidän vakava huispauskapteeninsa oli ollut yhtäkkiä niin hymyileväinen ja omissa maailmoissaan.

Sabrina ei lyönyt ketään ryhmyllä - kovin kovasti - koko pelin aikana. Muutaman kerran meni läheltä, mutta ei mitään vakavaa.


*


"Onko sinulla suunnitelmaa joulutanssiaisten suhteen?" Vivian Cherry kysyi Louise Abbottilta peliä edeltävänä iltana. Ilta oli vilpoinen, mutta he istuivat vierekkäin linnan sisäpihalla ja katselivat hengityksensä höyryävän. Vivianilla oli käsissään Louisen kanarialinnunkeltaiset lapaset, koska Louise oli kivenkovaan väittänyt, ettei häntä paleltanut yhtään.

"Mitä?" Louise kysyi heräten ajatuksistaan ja käänsi katseensa Vivianiin, jonka tummanruskeat otsahiukset olivat kasvaneet jo niin pitkiksi, että peittivät puolet tämän ruskeista silmistä.

Harry Potter Story - What is love, baby don't hurt me (Finnish)Where stories live. Discover now