Kahdeskymmenes luku

298 26 7
                                    

LUVUSSA ESIINTYVÄT HAHMOT:

Vivian Cherry, 6. luokka, rohkelikko (Keith Thornen (rohkelikko/7) tanssiaispari)

Louise Abbott, 6. luokka, puuskupuh (Joseph Utleyn (puuskupuh/7) tanssiaispari)

Luciana Malfoy, 7. luokka, luihuinen

Anthony Crabbe, 7. luokka, luihuinen (Gabriela Vanhornin (puuskupuh/6) tanssiaispari)

Nigel Holton, 7. luokka, rohkelikko

Keith Thorne, 7. luokka, rohkelikko (Vivian Cherryn (rohkelikko/6) tanssiaispari)

Sabrina Weiss, 7. luokka, korpinkynsi (Ethan Lancen (korpinkynsi/6) tanssiaispari)

Ethan Lance, 6. luokka, korpinkynsi (Sabrina Weissin (korpinkynsi/6) tanssiaispari)


Vivian Cherry pysähtyi monen mutkan ja rappukäytävän jälkeen tyhjän seinän eteen. Hän oli hengästynyt juoksemisesta ja tajusi vasta perillä puristaneensa Louise Abbottin käden varmaan kuolioon asti vetäessään tätä perässään linnan käytäviä. Hän päästi äkkiä irti toisen hikisestä kädestä ja hymyili tälle epävarmasti.

"Mitä me teemme täällä?" Louise kysyi kurtistaen kulmiaan hienoisesti.

"Täällä on erityinen paikka, jossa olen käynyt muutaman kerran. Siellä ei ole koskaan ollut ketään, kun olen käynyt siellä, eli se ei kai ole hirveän yleisessä tiedossa, mutta siellä on aina kaikkea, aivan kaikkea, mitä voisi toivoa. Mutta vain, jos tietää, mistä kysyä." Vivian hymyili salaperäisesti. "Sitä kutsutaan tarvehuoneeksi."

"Mistä sinne pääsee?" Louise kysyi hämmentyneenä, koska ei nähnyt kuin tyhjän seinän ja toisella puolella maalauksen.

"Tämän seinän läpi. Tai ei ihan. Kävele tämän tyhjän seinän editse kolmesti ajatellen tarkasti sitä, mitä haluat", Vivian kertoi ja viittoi Louisea seinän luo. Hän hymyili rohkaisevasti, kun toinen näytti vähän epäilevältä.

"Eli minä vain kävelen ja ajattelen, mitä tahdon, ja se ilmestyy?"

"Mmm, ei ihan. Lähinnä tähän ilmestyy ovi, joka vie meidät millaiseen paikkaan haluat, josta löytyy mitä tahdot löytää sieltä", Vivian tarkensi hymyillen.

Louise näytti edelleen epävarmalta siitä, että uskoisiko, mutta Vivian vaikutti niin vilpittömältä, ettei hän uskaltanut jättää kokeilematta. "Tahtoisin paikan... jossa voisin... olla oma itseni", hän ajatteli ensin, mutta hylkäsi ajatuksen sitten. "Tahtoisin paikan, joka auttaisi minua toteuttamaan sukupuoli-identiteettiäni paremmin", hän päätti ja alkoi sitten sitä ajatusta pyöritellen kävellä seinän edessä edestakaisin.

Vivianin ilme kirkastui ja hän tarttui Louisea olkapäästä, kun seinään muodostui ovi. Louise ei ollut uskaltanut katsoa ankaralta ajattelultaan, jos se ei toimisikaan, vaan hän tarvitsisi vaikka salasanan tai jotain. Hän hymyili ystävälleen ja tarttui ovenkahvaan.

He astuivat sisälle huoneeseen, joka olisi voinut jästin silmin näyttää vähän kirjaston ja Sokoksen yhdistelmältä. Siellä oli massiivinen kirjahylly täynnä loitsu- ja muodonmuutoskirjoja, muutama tangollinen erilaisia vaatteita, ja ilmeisesti jokin laite, joka asetettiin päähän, ja joka sitten muutti hiustyyliä halutuksi. Sen vieressä oli nivaska lehtisiä, joissa ilmeisesti oli hiusmallivaihtoehtoja. Lisäksi sieltä löytyi jonkinlaisia kosmetiikkatuotteita ja taikajuomia.

"Voi luoja", Louise huokasi katsellen ympärilleen. Hän nosti kätensä suulleen peittääkseen innostuksensa. Vivian kietaisi käsivartensa tämän vyötärölle ja painoi poskensa tämän hartiaa vasten.

Harry Potter Story - What is love, baby don't hurt me (Finnish)Where stories live. Discover now