Epilog

164 10 13
                                    

Ett pang hördes och Lucas Sanchez dök upp på huvudgatan i Hogsmeade. Han orienterade sig snabbt och började sedan gå mot slottet. Platsen han hade lämnat för bara en vecka sedan. Slottet kom närmre och han ökade på stegen. Han svängde och gick till en avskild plats där en vit sten stod, minnesstenen. Han stannade och bara såg på den, på alla namn som var inristade. Sedan satte han sig på knä framför den och gjorde det han hade tänkt i en veckas tid att han skulle göra. Med hjälp av sin trollstav ristade han in sin systers namn med snirkliga bokstäver. Yazmine Sanchez, den sista som hade dött i kampen mot Mörkrets herre.

***

Det hade blivit höst och de sju av de åtta vännerna satt i Kråkboets kök. Ytterdörren öppnades och Amanda steg in. Hennes hår och ytterkläder var blöta av novemberregnet men hon log större än vad hennes vänner någonsin hade sett henne göra. I famnen höll hon en liten flicka, som inte kunde vara mer än en vecka gammal. Hon hade ärvt sin mammas  silverblonda hår och mörkblå ögon. Amanda öppnade munnen och sa:

"Det här är Yazmine, min dotter"

__
Då är den här boken slut. Tack till er som har läst, röstat och lämnat fina kommentarer. Tack för att ni har väntat när det har dröjt mellan uppdateringarna. Ni är underbara<33

 Ni är underbara<33

Hoppsan! Denna bild följer inte våra riktliner för innehåll. Försök att ta bort den eller ladda upp en annan bild för att fortsätta.
seventh year at Hogwarts &gt; HPDär berättelser lever. Upptäck nu