ON ALTI

2.8K 267 122
                                    

+10 yb gelir ^^

Medyaya fotoğraf koyuyorum nedense görünmüyor diğer hikayelerimde de aynı sorun var nedenini bilen varsa lutfen benimle paylaşsın ^^ çünkü sorun ne anlamadım :)

O an dünya başıma yıkılmış gibi hissettim. Jungkook böyle bir şeyin olmadığını söylerken bu kız ne saçmalıyordu böyle. Gitsem iyi olucakmış gibi hissettim. Sanki üçüncü şahıs benmişim gibi hissediyordum. Ayaklarım ordan çıkmamı söylercesine beni odanın önünden uzaklaştırdı. Canımın daha önce bu kadar yandığını hatırlamıyordum. Çocuk hayalleri bana ve Jungkook'a ait olmalıydı. Ama şimdi..çoktan bitmişti ümidim.

Bunu Jungkook'a elbette sormalıydım ama nedense alacağım cevaptan çok korkuyordum. Böyle bir şeyin olmadığına inanıyordum ama bir yanım hep buna inanma diyordu. Hastane koridorunda ilerlerken çalan telefonumla durdum. Montumun cebinden telefonu çıkarıp direk açtım.

"Saejin!!! Nerdesin?" Diye sordu Soo Jung kısık sesiyle.

"Hasta... yani şey dışardayım ne oldu?"

"Ah! Başım belada. Babam Jinle olan ilişkimi öğrenmiş beni evden çıkarmıyo. Napıcam ben şimdi"

"Ya ! Kaçıncı yüzyılda yaşıyoruz. Böyle saçmalık mı olur?"

"Saejin vakit yok. Jungkook'u ve Jin'i al ve gel. Yoksa o çocukla tanışmak zorunda kalıcam. Ve bu benim hayatımın bittiği anlamına gelir"

"Tamam sakin ol hemen geliyoruz" diyip kapattım. Koşar adımlarla üst kata çıktım. Jungkook odadan çıkıp beni gördüğünde hızlı adımlarla bana doğru geldi.

"Koş Jungkook durum acil" dediğimde kaşları çatıldı. Ben merdivenleri hızla inerken o da peşimden geliyordu. Dışarı çıktığımızda ona durumu anlattım. Hemen Jin'i aradı Jin Soo Jung'un evine giderken. Bizde Jungkook'la taksiye atladık. Jungkook adresi söylerken ben dışarıyı izliyordum. Elime dokunduğunda istemsizce elimi çektim. Jungkook bir gariplik sezermiş gibi bakarken

"Ne oldu?" Diye sordum.

"Iyi misin?" Diye sordu soruma karşılık. Başımı sallayıp

"Iyiyim" diyip tekrar dışarıyı izlemeye devam ettim. Bakışlarını üzerime dikmiş olduğuna emindim. Başımı ona çevirdiğimde yanılmamıştım. Kedi yavrusu misali bana bakarken.

"Sonra konuşuruz" dedim sorunun olduğunu belli ederek.

Evin önüne geldiğimizde parayı ödeyip indik. Jin duvara yaslanmış bizi bekliyordu. Yanına gittiğimizde.

"Napıcaz? " Diye sordum.

"Soo Jung sana bir şey anlattı mı?" Diye sordu Jin.

"Sen o kızla buluşmasaydın tüm bunlar olmayacaktı" dediğimde kaşlarını çattı. Tepkileri tıpkı Jungkook gibiydi.

"Kızla ne alakası var?" Diye sorduğunda gözlerimi devirip

"Kafatanızın içindeki şeyi biraz çalıştırsanız böyle olmazda hadi neyse.. Soo Jung'un dünden beri morali bozuk zaten. O kızla buluşmaman gerekirken tekrar onunla buluşman onun güvenini sarstı. Ailesi onu zengin biriyle evlendirmek istiyor yani haliyle sende yaşananları bile bile böyle yapınca düşün artık buna boyun eğecek kadar üzüldü. Senden bir hareket bekledi ama olmadı. Babası seninle olan ilişkisini öğrenmiş. Bu yüzden onu bildiğin eve hapsetti"

SUPER HERO✔ [JEON JUNGKOOK]Where stories live. Discover now