DÖRT

3.8K 348 163
                                    


Yazar

Jungkook suyun yüzeyine çıkıp gülümseyerek sevinç çığlıkları atmaya başladı. Bir süre sonra yanında göremediği Saejin ile yüzünü endişe kaplarken

"Sae Jin !" diye seslendi bir süre bekledi ama çok bekleyemeyeceği aşikardı. Hemen suyun altına dalıp SaeJin'i aramaya başladı biraz ötede onu hareketsiz gördüğünde daha hızlı yüzmeye başladı. 

Yanına ulaştığında SaeJin'i belinden tutup suyun yüzeyine itti. Sae Jin hareketsiz bir şekilde dururken daha da büyük bir korkuyla onu kıyıya çekmeye başladı.

"Sae Jin lütfen uyan" diye fısıldadı titreyen sesiyle.

Onu kıyıya getirdiğinde yüz üstü yatırıp Sae Jin'in küçük yüzünü ellerinin arasına alıp kendine gelmesini isteyerek bir kaç kere vurdu.

"Sae Jin lütfen uyan!"  sesi artık tüm endişesini ortaya koyar gibiydi. Jungkook üzerindeki ıslak tişörtü çıkarıp rahatladıktan sonra

"Bu böyle olmayacak" diyerek göğsüne ellerini koyduğunda Sae Jin gözlerini açıp

"Ya ! Sapık" dedikten sonra gülmeye başladı. Ardından Jungkook'u yarı çıplak gördüğünde bakışlarını hemen Jungkook'un yüzüne sabitledi.

"Üzgünüm şaka yapmıştım" deyip masumlaşan Sae Jin ile Jungkook sinirle kalkıp,

"ŞAKA MI! BÖYLE  ŞAKA MI OLUR SAE JIN. BEN SENİN İÇİN BURADA ENDİŞE EDERKEN, SEN NASIL ŞAKA YAPABİLİRSİN! NE HALİN VARSA GÖR GERÇEKTEN" diye bağırıp giderken Sae Jin olduğu yerden kalkıp ardından baktı.

"Neden bu kadar sinirlendi .."  diye mırıldanıp peşinden koşmaya başladı.

**
Arabanın yanına geldiklerinde Jungkook bagajdan başka bir tişört alıp giyinirken Saejin yanına yaklaşıp

"Ben Özür dilerim , bu kadar endişe edeceğini tahmin etmemiştim"

"Bak ! Ben bu denizde herşeyimi kaybettim anladın mı?" Jungkook gözleri dolmuş bir şekilde ona bakarken Sae jin kendini daha çok kötü hissediyordu. Jungkook ona kendi tişörtlerinden atıp

"Giy bunu sonra da gidelim"  diyerek arabaya bindi. Saejin alt dudağını öne uzattı sanki her an ağlayacak bir bebek gibiydi.

Üzerini giyindikten sonra arabaya bindi ama titreyip duruyordu. Jungkook ile göz teması kurmayarak başını cama çevirip dışarıya bakındı.

Dişleri zangır zangır titrerken ellerini kollarına sürtüp kendini ısıtmaya çalıştı. Kendini berbat hissetmeye başlamıştı. Suçlu hissediyordu kendini ve daha fazla dayanamayarak gözyaşları süzülmeye  başlamıştı. Jungkook görmesin diye ardı ardına silmeye çalışırken üzerinde hissettiği sıcaklıkla başını çevirmişti.  Jungkook üzerine bir battaniye örterken hıçkırıklarını daha fazla tutamamıştı. Jungkook, Sae Jin'e yaklaşıp onu kollarının arasına alarak,

SUPER HERO✔ [JEON JUNGKOOK]Where stories live. Discover now