BEŞ

3.8K 376 202
                                    

Jungkook nedenini bilmediği bir şekilde sorguya alınırken. Cevapları komiseri fazlasıyla sinirlendiriyordu aslında doğruyu söylüyordu ama ona kimse inanmıyordu. O hiçbir şey yapmamıştı buna kendisi oldukça emindi ama karşısında ki adamı bir türlü inandıramıyordu.


Defalarca anlatıyordu ama ellerinde ki görüntüler Jungkook'u suçlu gösteriyordu.

Evet Jungkook o gece okula gitmişti ama kesinlikle bunun için değildi.

**
(Dün gece)

Jungkook Sae Jin ile konuşup telefonu kapattıktan sonra

"Ismimi öğreneceksin Sae Jin" diye mırıldanıp arabaya bindi.

Okula girdiğinde cebindeki Sae Jin'e yazmış olduğu kağıdı alıp sınıfa girdi. Saejin ile oturduğu sıraya ilerleyip kağıdı sıranın altına koydu. Sabah koyması tehlikeli olacağı için şimdi bunu düşünmüştü. Oldukça saf duygularla gitmişti oraya ama okuldan çıktığında bir gariplik sezmişti. Ayak sesleri duyduğunda sesin geldiği yere döndü.

"Ha Neul senin burada ne işin var?" diye sorduğunda, Ha Neul onu gördüğüne fazlasıyla şaşırmıştı.

"Git buradan " deyip kaçarken Jungkook peşinden gidip onu kolundan tuttu. Elindeki bıçağı farkettiğinde

"Ne ypıyorsun Ha Neul sen delirdin mi?" Diye bağırdı.

"Umrumda değil, ölmek istiyorum bu utançla yaşayamam ben"

"Bak, bana ne olduğunu anlatırsan sana yardım ederim"

"Tüm okul benimle dalga geçecek.Bana herkes bir orospu gibi bakacak ama ben de böyle olsun istemedim ona yalvardım beni dinlemedi. Bana zorla sahip oldu, ben bu utançla yaşayamam"

"O kim Ha Neul?"

"O.. matematik hocası" dediğinde şok olmuş bir şekilde Ha Neul'a baktı.

"Lütfen bunu yapma. O cezasını çeksin sen değil"

"Hayır! Bana bir kez daha yardımcı olmazsın." dedi ama ardından bakışları değişti aklına bir fikir gelmiş gibi bakarak," Ya da belki olabilirsin" dedi ardından.

Jungkook kameralarda Ha Neul'u kolundan tutuyor ve daha sonra kamera açısından çıkıyorlar ve bu doğal olarak onun şüpheli olduğunu gösteriyor.

Daha fazla dayanmayan adam Jungkook'a yumruk attığında Jungkook'un başı sağ tarafa döndü ama dengesini kaybetmeden tekrar önüne döndü

"Suçunu itiraf edersen yırtarsın "

"Ben yapmadım" dedi aynı kararlılıkla. Daha fazla dayanamayan adam odadan çıkıp gittiğinde Jungkook'un sağ gözünden bir yaş süzüldü.

"Ben yapmadım" diye mırıldandı tekrar.

**
Sırasına ağır adımlarla giden Sae Jin yavaşça oturup çantasını yanına koydu. Jungkook'u deli gibi görmek istiyordu ama annesi ona engel olmuştu. Zorla derse girmek durumunda kalmıştı. Çantasında kitaplarını çıkarırken kalemi yere düşmüştü söylenerek kalemi almak için eğildi. O sırada öğretmeni de derse girmişti kalemi alıp kalkarken sırasının altındaki kağıdı farketti. Kaşlarını çatıp kağıdı aldı.

SUPER HERO✔ [JEON JUNGKOOK]Where stories live. Discover now