İKİ

5.9K 407 226
                                    

Olayın ne olduğunu henüz çözülmüş olmasa da Won Bin'e büyük bir özür borçluydum. Genelde kızları kullanan biri olması beni bunu düşünmeye zorlamıştı, yine de ona vurmasam daha iyi olacak gibiydi.

Sıramda sıkıntıyla otururken içeri giren terastaki çocukla gözlerimi ondan alamayarak her hareketini izlemeye başladım. Ellerini cebine sokmuş tahtanın önünde dururken sıkıntıyla yanaklarını şişirip sınıfa göz gezdirdi. Baktığı yerlere ben de bakarken bakışları bende durdu. Hafif bir tebessümle yanıma gelip oturduğunda tüm bakışlar bize dönmüştü gereksiz sınıf arkadaşları!

"İzin almadın" dediğimde etrafına bakınıp, kendini işaret parmağıyla gösterip

"Bana mı söyledin?" Diye sordu. Bir kaç saniye ifadesizce durduktan sonra

"Sence?" diyerek ne yaptığını anlamaya çalışarak ona baktım.

"Sakıncası mı var?" diyerek gözlerime bakarken yavaşça yutkundum.

"Şey orası arkadaşımın yeri.. seni burada görürse istemez"

"Anladım, peki o zaman başka neresi boş? "

Sınıfa göz gezdirip "Jin'in yanı" dediğimde

"Peki o zaman o orada oturur" deyip sırt çantasından bir defter ver kalem çıkardı. Elindeki kalemle oynarken içeri giren Soo Jung'un gözlerindeki öfkeyi buradan okuyordum

"Burası benim yerim" dediğinde başını kaldırıp

"Jin'in yanı boş oraya geçebilirsin" deyip umursamaz bir tavırla önüne döndü.

"Tamam Soo Jung hadi oraya geç" diyerek bakışlarımla geçmesini söylüyordum.

"Durumu biliyorsun Jin ile hayatta yan yana oturmam!"

"Yine başladık" diyen Jin ile Soo Jung gözlerini devirip

"Bu seferlik tamam ama bir daha olmaz " deyip Jin'in yanına geçti. Hiçbir şeyi takmayarak elindeki kalemle deftere bir şeyler karalayan yanımdaki gence gözlerimi çevirdim ardından ise çizimine çevirdim bakışlarımı. Öyle kalemiyle boyuyordu sanki o da ne yaptığından bir haber gibiydi.

"Orada ne işin vardı? " diye sorduğumda elindeki kalemi durdurup bana döndü. Bakışlarını üzerimde hissettiğimde biraz daha geriledim insanı heyecanlandıran bir tavrı vardı.

"Terasta oturuyordum öyle sonra sen geldin işte"

"Seni daha önce bu okulda hiç görmedim"

"Yeni geldim"

Başımı peki anlamında sallarken annem içeri girmişti. Evet bir de üstüne benim derslerime giren öğretmen bir annem vardı.

Yanımdaki genç bir bana bir anneme bakıp "Siz çok benziyorsunuz"  diye fısıldadı kulağıma. Gülmemek için kendimi zor tutarak dudaklarımı birbirine bastırdım . Ardından ona yaklaşıp fısıltı ile "Öyle mi? Daha önce beni anneme benzeten olmamıştı. " diyerek geri çekilerek muzip bir gülüş attım.

SUPER HERO✔ [JEON JUNGKOOK]Where stories live. Discover now