-25-( D Ü Z E N L E N İ Y OR)

2.7K 97 4
                                    

    Sabah uyandığımda yiğit'in kollarında bi tap düşüştüm.Onu uyandırmadan kalkmak istedim fakat kasıklarımda oluşan amansız ağrı buna izin vermedi.Ve ağzımdan istemsiz bir çığlık yükseldi.
   Yiğit gözlerini açıp hemen beni geri yatırdı " Şiiş yavaş ol uyu biraz sonra kalkarız" dedi gözlerini kapatıp uyumaya çalıştı bende onu seyretmeye başladım.Kemikli yüzü,sarışın teni,uzun kirpikleri...
   Elimi yavaşça suratında gezdirdim,biranda gözlerini açıp bnei altına aldı ve öpmeye başladı.Dudakları ayrıldığında kulağıma yaklaşıp"Sana uyumanı söylemiştim" hafifçe gülümsedim"Ama uykum yok ve ben acıktım" hmm" dedi yanaklarımı öperken.Üstümden kalktı ve benide kucaklayıp banyoya götürdü,klozetin üstüne bırakıp suyu ayarlamaya başladı.Daha sonra tekrar beni alıp küvete soktu.
  Kendide usulca gelip beni bacaklarının arasına aldı.Önce saçımı ıslattı daha sonra şampuan sürerek ovaladı.Kulağıma eğilip" Nasıl mükemmel olmayı başarıyorsun?" dedi bende gülümsedim haliyle adam kırk yılın başı beni övmüş 😏
   "Senden öğrendim mükemmel olmayı" dedim e yani bende onu öviyim.Saçıma su dökerek duruladı.Bu sefer ona dönüp utana sıkıla ben onun saçlarını yıkadım.Yavaşça ayağa kalktık ve bedenlerimizdeki köpüklerden arındık.Yavaşça küvetten çıkıp kapının arkasında benim yeni fark ettiğim 'king&Queen' yazan bornozları getirdi.Ve Queen yazanı bana uzattı ve giymeme yardımcı oldu.
        "Hala ağrıyor mu?" dedi "Çok fazla değil" dedim yaklaşıp ıslak saçlarımı öptü.Daha sonra iç çamaşırlarımı ve tavşanlı pijamalarımı aldım ve giyindim.Sonra Yiğitinde giyinmesi için odadan çıktım.Aslında onun için değilde kendim için ne kadar kocam olsada utanıyordum.Aşşağı indiğimde Çay suyunu ocağa koydum.Ve mükemmel bir sofra hazırladım çayı demleyip demini almasını bekledim.O sırada Yiğit gelmiş çoktan masaya oturmuştu bile bende çayı alıp masaya gittim.
       Çayları koyup kahvaltıya  başladım,Yiğit bana bakıyordu biranda o mükemmel gamzelerini ortaya çıkardı.Bende 'ne oldu' derecesinde bakış attım."Bişey yok öyle gülesim geldi" dedi.Bende kafamı sallayıp çayımı yudumladım.Derken içerden telefonumun sesi geldi kalkarak telefonumu aldım.Ve kızlara olanları anlattım ama üstü kapalı bir şekilde.Gelen mesajların bi çoğu şuydu ' bebek var mı bebek' bende şöyle yazdım' Evet hatta bekleyin doğurup geliyim ne istersiniz kız, erkek ' diye yazıp telefonu bir köşeye bıraktım.
   Kahvaltımız bir süre sonra bitmişti beraber sofrayı toparlayıp içeri geçtik Yiğit koltuğa oturdu bende yanına geçip telefondan bebek resimlerine bakıp iç çektim.Yiğit kulağıma " Merak etme temeli attık biraz daha çalışırsak bu inşaat olur" aldı beni bir gülme "Yahu adam biz mühendis miyiz? bune ya " diyerek gülmeye devam ettim,Yiğitte gülemeye başladı.
     "Neyse hadi film izleyelim" dedim oda kafasıyla onayladı.Daha sonra cd leri önüne getirip film seçmesi için bir bir dizdim bir kaç dakika baktıktan sonra güzel bir film seçti ve kalkarak dcd ye taktı o filmi ayarlarken bende cdleri yerlerine koydum.Filmi başlattı film bir aşk hikayesiydi.
     Film bittikten sonra yemek yemeye karar verdik.Bunun için sahilde bir balıkçı restorantına karar verdik.Ben hemen kot pantolon üstüne beyaz body ve deri ceketimi aldım zımbalı kısa çizmelerimi ayağıma çektim saçlarımı tarayıp salaş bir topuz yaptım.Ve aşşağı indim yiğit beni süzdü " İsteyince kapalıda giyine biliyorsun sindirella" diyerek dalga geçti ve gülümsedi.Bende umursamadan elinden tutup kapıya sürükledim.
      Evimiz sahile yakın olduğu için yürümeyi tercih ettik.Lokantaya vardığımızda denize sıfır küçük bir balıkçı lokantası olduğunu fark ettim.Bir masaya oturup sipariş verdik  "Yiğit burası muhteşem" dedim gözlerim parlayarak yiğitte gülümseyip "Beğendiğine sevindim" dedi ve elimi tuttu.
       "Sana bişey söyliyim mi, iyiki seninle karşılaşmışız eskileri açmak istemem ama Selinle buraya geldiğimizde burayı küçümsemişti ama sen mutlusun ve benimle herzaman heryere geliyorsun bana değer verdiğin için teşekkür ederim herkes bana param için değer verirken sen kalbim için sevdin beni teşekkür ederim sevgilim" diyerek ellerimi dudaklarına götürdü elimde ıslaklık hissedince ağladığını fark ettim.Sandalyeden kalkıp yanına gittim gözyaşlarını elimle silip " Sakın ağlama " dedim sanki o ağlayınca içimden beni alıp götürdü.
      Ayağa kalkıp bana sıkıca sarıldı bende ona daha sonra garson yalancıktan öksürerek siparişlerimizin geldiğini anlatmaya çalıştı.Bizde yerlerimize oturup yemeğimizi yemeye başladık.Balıktan haz etmesemde hatır için çiğ tavuk bile yenir.
     Yemeklerimiz bittikten sonra hesabı ödeyip kalktık.Sahile doğru yürüdük,ikimizde sessizdik.Daha sonra yiğit bi banka oturdu bende yanına.Bi kolunu bana atarak sarıldı,denizi izlemeye başaldık."Sen hazır mısın?" dedi bana geri çekilip suratına anlamamış halde baktım" Neye" dedim " Anne olmaya" dedi.

      "Neden sürekli bu konu üzerine konuşuyoruz" dedim gülümsiyerek bana dönerek yüzümü ellerinin arasına aldı " Düşünmeden edemiyorum senden çocuğum olursa nasıl olur diye sen gibi olsun isterim,bende baba olmayı hak ediyorum" benim ağzım açık onu dinliyodum.

     Bu benim ilk tanıştığım playboy olamaz "Sen baya değiştin" dedim lafı daha fazla ağzımda tutamayarak bana gülümsedi "Evet bende bazen kendime inanamıyorum nasıl bir kadına bağlandım diye ama oluyormuş ve bunun adı da aşkmış" dedi ve anlımı öptü.

      Lafına devam etti " Ve sebepsizce baba olmak istiyorum sanki bir çocuğumuz olursa hiç ayırılmayacakmışız gibi geliyor düşünsene beni sana bağlayan bir sebep daha ben senden şüphe duymuyorum fakat ben eski ben olmaktan korkuyorum"dedi valla ne yalan söyliyim gözlerim yaşardı bende ölü 😊 espiri yasağı getirsinler bana ansmsöls.Neyse konumuz bu değil adam harbi aşık olmuş bir playboyun bu sözlerinin nedeni sadece aşk olabilir.
     "Peki ya sen,sen hazır mısın? Baba olmaya ağlama sesleri,gece uyanmalar,pis kokan kakalı bezler,uykusuz bir ben,hem daha çok çalışman gerekicek sonuçta çocuğu doğurmak kolay fakat ona bir gelecek sunmak zor ona terbiye vermek,arkadaş gibi olmak,saygıyı,sevgiyi öğretmek.Ve benim daha okulum dahi bitmedi holdingler var tamam ama yarın bir gün batarsak ne yaparız yani anlıyacağın istemekle olmuyor" dedim.

      "Haklısın,ben daha çok çalışmaya hazırım ben hem okuyup hem çalışmaya hazırım.Sende okula devam edersin bebek doğduktan sonrada evde özel dersler alırsın.Ben bunları düşündüm herşeye hazırım babam ve senin baban büyük destekçimiz.Sen hazır mısın peki önemli olan bu"dedi.Ben daha önce bu soruyu kendime sormamıştım.Ama düşününce erken anne olursam çocuğuma yetişebileceğim fikride aklıma yatmıyor değil.

     "Minik ayakları,tontiş yanakları,ilk adımları,anne demesi kulağa hoş geliyor ama ben daha hiç bebek bakmadım nasıl yaparım bilmiyorum" dedim " Merak etme kimse bilmiyordu doğduktan sonra bir şekilde hallersin hem bende yanındayım" dedi ellerimi sıkı sıkı sarmalayarak "Bencede sende destek olursan pekalada isterim ama bir destekçimin olması lazım" dedim " Sevgilim ben hep yanındayım zaten yardımcınız varya bizde çalışması için teklif sunarız o yardım eder sana " dedi kafamı salladım,beni kendine çekerek sarıldı.
      Bir eli karnıma gitti " Hissediyorum oğlumuz olucak hemde herşeyiyle sana benzeyen"dedi. Gülümsiyerek geri çekildim " Bence sana benzer düşünsene daha 5 yaşında ama 'anne saçımın önüne fön çek' diye peşimde dolanıyo" diyerek bir kahkaha patlattım.Oda gülerek elimden tutup ayağa kalktı " Evimize gidelim" dedi göz kırparak " İyi gidelim"dedim gülimsiyerek.Yol boyu bebek mevzusu konuşuldu bebeğin isminden hangi takımlı olacağına kadar ajsjjsndnd.
    Eve geldiğimizde kapıyı hızlıca kapatıp beni kapıyla kendisi arasına aldı kulağıma yaklaşıp "Dün temel atmıştık bugün inşaatı bitirelim" bende gülerek " Ne çabuk " dedim." Sen görürsün ne çabuk olduğunu" diyerek dudaklarıma yapıştı sanki yıllardır birbirimize hasret kalmışız gibi sonra kucağına alıp bir bir merdivenleri çıktı.....

Hemen yazmak istedim fazla ara vermeden cumartesi- pazarları yazmaya çalışıyorum umarım beğenirsiniz...😍😘

-HÖDÜKLE ZORAKİ EVLİLİK-(DÜZENLENİYOR)Where stories live. Discover now