-7-

5.4K 257 6
                                    

    Bakın burda kimler vaar benim minnoş kocişkom hemde bi sarışınla! Yiyişiyolar aman ne güzel hayır tabiki kısknamadımda arkadaşlarıma rezil oluyorum.
  
    Yanlarına tabiki gitmedim arkadaşları beni gördü.Sarp ayağa kalktı ve yanımıza geldi "Siz bu kılıkla burda napıyosunuz?" diyince niyetini belli etti.Ben hiç umursamadan masaya geçip oturdum kızlarda peşimden geldiler, tabi sarpta peşimizden ısrarla bakışlarını üstümüzden çekmeyince yandaşcısı dururmu Cenk beylerde teşrif etti " Sizin bu kılıkla ne işiniz var? " kahkahalara boğuldum.

    "Peki sizin bu kılıkla burda ne işiniz var?" diyince üstlerşne baktılar "Ne var halimizde " dedi Cenk bende durur muyum "İnsan kılığı diyorum öküzden daha çok yakışmıştı oysaki" dedim sustular kızlarla birbirimize sinsice güldükten sonra yerime oturdum.

    "Şu davara söyleyin bıraksın şu kızı arkadaşlarıma rezil olucam" dedim Cenk "Sıkıyosa sen söyle" dedi bende yürek yemiş gibi ayağa kalktım,yanlarına gidip "Gavat ay pardon Yiğit arkadaşlarım burda da " kafasını kaldırıp kızı koltuğa oturttu "Napayım?" dedi gelde kızma " Al kızı odada yiyişim kardeşim bune samimiyet " diyip yerime geçerken kız  pardon yelloz "Sende bize katıl' dedi.

    Kızın saçına yapıştım ve yere attım hamle yapmasına izin vermeden tabirş caizde ağzını yer değiştirdik evet kızlarla beraber.En sonunda Yiğit beni tutunca ben hala dövmeye çalışıp "Bırakta şunun ağzını düzliyim" dedim o sırada biz çoktan dışarı çıkmıştık.Beni arabanın arka kısmına binmem için baya ısrar edip eve sürdü.

    "Neden eve geliyorum ya eğleniyodum hem o kızı bidaha göriyim sağ bırakacak mıyım acaba!" dedim gülüyodu "Gülme!" tekrar baya kahkaha atıyodu "Ağzımı düzlersin?" dedi şöyle bakınca cidden komikmiş bende gülmseyip koltuğa yaslandım eve gelince kapım açıldı "Ooo demek insan kılığı bunu beğendim" dedim güldü.Bu çocuk kafayı siyırdı e tabi benle uğraşıyo.

    Eve girdim arkamdan eve girdi ve babamla sohbete başladılar,bende odama çıkıp yatağıma atlıycakken annem kapıda dikilip "O kıyafetlerle yatmıycaksın dimi?" dedi bende kollarım aşşağıda pembe geceliklerimi giyinip uzun geçen geceyi sorgulamadan huzura yolculuğa yol aldım..

Yolumuz uzun yorulucaz düşücez ama kalkmayı öğrenmek için,Sevicez sevilmeyi öğrenmek için,küsücez hayata hatırlanmak için..
Evet bölüm sonu......
Hepinizi seviyorum 😘

-HÖDÜKLE ZORAKİ EVLİLİK-(DÜZENLENİYOR)Wo Geschichten leben. Entdecke jetzt