-10-

5.2K 244 12
                                    

Sabah kedinin sesiyle uyandım.Karnı acıkmış belli,kalktım yataktan telefonuma baktığımda saat 6.30 du normalde hayatta kalkmam ama hayvanlara olan sevgim beni herşeyden vazgeçiriyodu.
Ayağa kalktım kapıyı açınca bacaklarıma dolandı onu kucağıma aldığım gibi aşşağı indim kediyi yere bırakıp bi kaba süt doldurdum önüne koydum tereddüt etmeden içti.Oturup onu izledim ne oluyordu bana bilmiyordum
herşeyden bi ders çıkarıyodum hemde sabahın köründe.

Bi tost yanınada bir portakal suyu ile kahvaltımı yaptım.Sessizce kimseyi uyandırmadan üstümü değiştirdim spor kıyafetlerimi giyinip dışarı çıktım.Parka kadar koştum parkta koşmak için alan varsı sahile bağanıyordu.Telefonumuda hırkamın cebine koymuştum.Rüzgarın yüzüme çarpması sanki beni uyandırıyordu.Sabah ışıkları gözümü alırken aldırmadan yoluma devam ettim.

Sahile geldiğimi mis gibi deniz kokusundan anlamıştım etrafımda koşan,simit elinde işe yetişmeye çalışan,muhabbet ederek yürüyen herkes bi halde farklı yaşantıdaydı kısacası.Mutlular mıydı? Sorgulanır.

Sarı renge boyanmış banka oturdum.Telefonumu çıkarıp sosyal medyada dolaşmaya başladım.Bir fotoğraf yükleyim sabah sporu diyede not düştüm.Anında Yiğit bey beğendi ya işi gücü yok beni takip ediyo diye şüphelenmeye başladım "Bende sabah sporu yapıyorum seni takip ettiğim yok yani" diyince kafamı kaldırdım burdaydı gülümsedim "Hayırdır bugün gece vardiyen erken mi bitti?"dedim gülümsedi banka oturdu.

"Demek merak ettin?" diyince bana döndü bende bakışlarımı denize doğru çevirdim "Yok canım ne markı sordum sadece" dedim,kafasını alaycı bi şekilde salladı "Bende dün arkadaşla fazla oturmuşuz sabahlara kadar dedim şu ağırlığı atayım üstümden" diyince bana döndü "ARKADAŞ?" diyince istediğime kavuşmuştum "Yani berk" diyince ayağa kalktı "Sen o kızın dediği gibi.. Çıldırıcam seni farklı sanmıştım" diyince ayağa kalktım.

"Yanlış anladın bi açıklıyım" diyip ayağa kalktım "Ne yanlış anlaması neyi açıklıycaksın nasıl yaptığınızı mı?" diyince suratına tokatı geçirdim "Sen öyle diyince nispet olsun diye demiştim dün erkenden yattım beni onlara benzettin ya yazıklar olsun"diyerek yürümeye başladım zaten hayatta ne istediysem olmadı varsın buda olasın diye geçirdim içimden.Kolumda bi el beni durdurdu arkamı dönmem ile dudağımda sıcaklık hissetmem bir oldu..

   Biliyorum biraz geç oldu ama çok yoğunum bu sıralar o yüzden yb yazamadım üzgünüm ama hepinizi seviyorum ❤️Umarım beğenirsiniz.
Vote vermeyi unutmayın!!:)

-HÖDÜKLE ZORAKİ EVLİLİK-(DÜZENLENİYOR)Where stories live. Discover now