-30-(DÜZENLENİYOR)

1.5K 64 13
                                    

  Burnuma dolan keskin nane ve tuzlu suyun birleşimi enfes koku ile uyandım.Kafam onun güzel pürüzsüz bedenine yaslanmıştı kim istemezdiki böyle güzel bir güne uyanmayı.Sesizce kalkacaktım ki "Debelenme uyuyalım" dedi uykulu sesi ile ben ne yaptım tahmin edin.. tabiki kolunu itip kalktım öyle güzel uykulu uykulu söylemiş olabilir ama karnımız acıktı.Sabahlığımı giyindim saçımı rasgele bi topuz yapıp aşşağı indim.

      Güzelce bir kahvaltı hazırladım bu saatlerde aşşağı inmesini beklediğimiz yiğit bey malesef ki teşrif etmemişlerdi.Merdivenleri hızla çıkıp odaya girdim yastıkla bütünleşmiş gibi uyuyodu.Yanına gidip kolundan hafifçe sarstım aç timsah gibi gözlerini açınca "Umarım 5 dakika daha demezsin çünkü çok acıktım." dedim kolumdan çekip büyük bir açlıkla öptü ayrılıp "Sanada günaydın sevgilim" dedi.Gülümsedim hafif saçlarıyla oynayıp"Kalk hadi serseri" dedim gülümsedi.
Ben ayaklanınca oda ayaklandı arkadamdan gelmeye başladı.Aşşağı inip mutfağa ulaştığımda sandalyeye kuruldum "Bugünde çayları sen koy" dedim kafasını salladı çaydanlığı getirip çayları doldururken onu uzun uzun süzdüm.Canımı çok yakmış olabilirdi yada zorla evlendirildiğimiz için ben kızgındım.Çayları koyup masaya oturdu kahvaltımızı ederken aklıma "Odasını ne yapacağız " dedim kafasını sallayıp sandalyede doğruldu "Bişeyler düşündüm" dedi.Gülümsedim çayımdan bir yudum alıp "Anlat bakalım" dedim.

Ayaklanıp salondaki telefonunu alıp geldi.Telefonun şifresini girdikten sonra "Bak işte bunlar" dedi mobilyalar göz alıcı ve etkileyiciydi.Demek mimar olmak böyle bişey dedim içimden "Daha birsürü plan var aklımdada bunlar birkaçı işte"dedi.Kafamı salladım ve gülümsedim "Aslında şu güzelmiş diyerek fotoğrafı gösterdim"

"İyi o zaman bu olsun" dedi gülümsiyerek "Ay düşünsene minicik bedeniyle burada yatacak sonra sne ona masal okuycaksın" diye heycanla birbir sıraladım "Herşeyin en iyisini yapıcaz"dedi şuan mükemmel olan herşey o kapı ziliyle bozuldu

Oops! Questa immagine non segue le nostre linee guida sui contenuti. Per continuare la pubblicazione, provare a rimuoverlo o caricare un altro.

"İyi o zaman bu olsun" dedi gülümsiyerek "Ay düşünsene minicik bedeniyle burada yatacak sonra sne ona masal okuycaksın" diye heycanla birbir sıraladım "Herşeyin en iyisini yapıcaz"dedi şuan mükemmel olan herşey o kapı ziliyle bozuldu.Kapıya hızla yürüyüp araladım "Buyrun" dedim karşımda bana bakan postacıya" Elindeki zarfı uzatıp "Şuraya bi imza atmanız gerekiyor" dedi imza atıp zarfı aldım.

     Kapıyı kapatıp içeri geçtim zarf banaydı içini açtım Yiğit yanıma gelip "O ne?" diyince "Bilmiyorum ki" dedim zarfı açıp keğadı okuyunca üniversiteden geldiğini anladım.Yiğit arkamdan sarılıp oda okumaya başladı "Biran önce gidip vermem lazım şu dersleri" dedim omzumu öpüp "Aynen" dedi "Seninde şirketten bi zarf gelmeden gitmelisin dedim ona dönüp sarılarak"Haklısın galiba" dedi sırıtarak.

    Benden ayrılıp Üst kata çıktı bende içeri geçip biraz televizyon izlemeye başladım ekranda en sevdiğim program çıkınca sevinçle gülümsedim.Programı izlemeye daldığım sırada Yiğit içeri girdi elinde bağlıyamadınığını tahmin ettiğim kravatıyla.Yanıma gelip kravatı uzattı"Şunu bağlar mısın?" dedi.Koltuğa çıkıp hafif eğildim bağladıktan sonra "Sen ne kadar yakışıklı olmuşsun" diye umursamaz bi şekilde bakış attım "Sen kıskandın mı? " dedi gülümsedim" Yok canım ne kıskanması insan gömlek üzerine yapışmış kasları belli olan suratından muhteşemlik akan kocasını kıskanır mı hiç!" dedim gülümsedi ve dudaklarımdan bi buse aldı.

    "Kalbimde sen varken diğerlerine körüm" dedi "Ya bak ağlarım zaten hormonluyum ağlarım" dedim gamzeleri çıkacak şekilde gülümsedi "Ben böyle giderse burda kalıcam babamda bana zarf atıcak reddedildin diye" dedi güldüm "Hadi yolcu edeyim seni o zaman"dedim.Kapıya doğru yürüdüm kapıyı açacakken beni kapı ile kendisi arasına aldı "Özliycem seni" uzun soluklu bir öpücük kondurdu dudaklarıma geri çekilip ayakkabılarını giyindi kapıdan çıkarken "Bende" dedim arabasına  yürüdü.Binince camını aralayıp el salladı bende el salladım.

    İçeri geçtim telefonumu alıp kızlara mesaj attım bize gelmeleri için telefonumu köşeye bırakıp televizyona odaklandım yaklaşık 1 saat sonra kapı çaldı kapıya hızla koştum.Kızlara tek tek sarılıp içeri aldım salona geçtik.Oturduk ve kızlar heycanla gözlerime baktı "Cinsiyetini öğrendin ve ilk bize söylemedin öyle mi?" dedi Ayça büyük bir sitemle gülümsedim "Söylüyorum hazır mısınız?" hepsi aynı anda kafalarını salladı "Erkek" dedim 2-3 saniye şokun ardında kalkıp bana sarıldılar boğulmak üzere olsamda aldırmadım.

   "Tamam yeter bu kadar sarılma nefes alayım biraz" dedim.Çekildiler gülümsedik birbirimize " Vay be çocuğun oluyo ya " dedi Dilara kafamı salladım ve gülümsedim.Koltuğa geçip oturduk.Gıybet yaptık e yani 2-3 gündür konuşmuyoruz  kahveler,mısırlar,çikolatalar derken akşam 8 e geliyordu tabi bizler için zaman su gibi akıp gitmişti.Kapı çalınca kızlarda ayaklandı beraber kapıya kadar geçirdim gelen Yiğitti selamlaşıp ayrıldılar.Bizde içeri geçtik "Hoşgeldin" dedim gülsiyerek "Hoşbuldum" dedi gülümsiyerek.

     "Aç mısın" dedim beni kendine çekerek "Evet sana" dedi güldüm "hımm" dedim dudaklarıma yapıştı "Bütün gün seni nasıl özledim bi bilsen" dedi odaya çıkarken kısa bi kahkaha atıp kollarımı boynuna doladım.

   Aşk öyle birşey ki büyüsüne kapılınca kendini alı koyamıyorsun.Çocuk? o fikir ise güvendikten sonra kalbinden geliyor katlandığın acılar girdiğin sitresler uçupögidiyor bir gülümsemeyle ve ondan bir parçanın olduğu fikriyle.Aile bu kavram bambaşka hayattaki en güzel şey Aile...

   Geç kaldım.. biraz fazla.. tamam baya geç kaldım.Özür dilerim umarım beğenirsiniz  birde biri bu bölümde ona hitap etmemi istedi ama adını bulamadım özür dilerim tekrar,kalbi güzel insanlar bu bölümü okuduysanız eğer beni çok beklemişsinizdir o güzel yüreklerinizi öper tekrar özürlerimi sunar saygılarımı iletirim..

YATAK ODALARI

YATAK ODALARI

Oops! Questa immagine non segue le nostre linee guida sui contenuti. Per continuare la pubblicazione, provare a rimuoverlo o caricare un altro.

MUTFAKLARI

MUTFAKLARI

Oops! Questa immagine non segue le nostre linee guida sui contenuti. Per continuare la pubblicazione, provare a rimuoverlo o caricare un altro.
-HÖDÜKLE ZORAKİ EVLİLİK-(DÜZENLENİYOR)Dove le storie prendono vita. Scoprilo ora