-6-

5.4K 277 2
                                    

  Kumların sıcaklığı uyumama yetmiş olacak ki erkenden kalktım ee sizin orda gündş mi var hayrola derseniz hava cidden değişik.Ayağa kalktım telefonumu elime alınca hatrı sayılacak kadar arama vardı.hepsini bir bir aramam vaktimş alacağından sade bir mesaj attım.

   Ayaklanıp yürümeye başladım kayalıkalra varınca elimdeki ayakkabıları köşeye bırakıp ayağımdaki kumları temizledim.Ayakkabımı ayağıma geçirip yürümeye karar verdim,ev zaten buralara yakın olunca pekte bi sıkıntı olmadı evin bahçesine varınca ona yakın adamın kapıda olduğunu fark edince gözlerim açıldı.

  Koşarak içeri daldım evet bana engel olmadılar,içeri girince annem biranda boynuma atladı "Sen nerdesin?" diye sitemde bulununca beni fazla merak ettiklerini anlayıp hemen bi açıklamada bulundum."Dün biraz gezdim sahilde uyuya kalmışım ne var bu kadar merak edilecek?" dedim annem geri çekilip "Anayım ben ana merak ederim sus banyo terlikliğiyle dövmediğime şükür et" diyipce korkuyla gözümü açtım babam meldivenkerddn inerken "Yürü bee" diye annemi destekleyince gülmeden edemedim.

   "Geçin dalganızı geçin bana bişey olsun görücem sizi" diyince ağlamaklı sesini fark edip babamla anneme sarıldık sesi değişip "Tamam hadi kahvaltı edelim" dedi masaya geçtik kahvaltımı yaptıktan sonra odama çıktım.

    Okumaya fırsat bulamadığım kitabımı elime aldım okumaya başladığım sırada kızlar arıyodu evet konferans yapmışlar."Efendim" diye açtım "Sen nerdesin?" diye çıkışan Ayçaya hak verdim " iyiyim biraz kafa dinlemeye ihtiyacım var kapıyorum ama iyiyim" dedim.Kapatıp kitabıma gömüldüm güzel sözler vardı bu kitapta ve şöyle bi dilekle bitirdi yazar kitabı 'Sevdiğin kadar sevil..' ne kadar da iyi anlatmış bir cümlede.
 
      Hak edene hak ettiği kadar değer vermemiz gerektiğini kitabı bıraktım bir köşeye ve uyumaya çalışıyodum.Neden insanlar sürekli uyur bilir misiniz? Aklında tutamadıkları tutsak olması gereken düşünceleri vardır ve uyur ama sizinde benim gibi arkadaşlarınız varsa bunun için fırsatınız kalmaz.

   Dilara üstüme atlayınca böbreklirim dalağımla akraba oldu.Ayça beni yataktan aşşağı attı resmen şuan işgence görüyorum "Kalk hazırlan" diye emir gelince Esine 'sende mi?' dermiş gibi baktım, "Nereye ?" dediğim sırada Ayça çoktan giyeceklerimi seçmişti.Banada giyinmek düşünce giyindim bu halle gidebilinecek yerler kısıtlanıyodu.

   Beni zorla kapıdan çıkardılar evet bunlar dört dakika içinde oldu.Şuan mı arabaya sürükleniyorum.Arabaya binince Esin beni ortaya aldı 3lü koltukta ve beni Dilaraya çevirdi Esin saçımı yapıyo Dilara makyajımı Ayçada arabayı sürüyodu.Ve bunların 5 dakika içinde olması şaşırttı dimi benide barın kapısına gelince arabadan ışınlandım.
   
      Şuan Selenanın cosplayiyim cidden neyse bara girdik şimdi kitaplarıdaki gibi havalı havalı indim sanıyosanız yanılıyosunuz gençler.Resmen totoma baka baka indim düşmiyim diye ama gördüğüm manzara beni şaşırttı doğrusu..

-HÖDÜKLE ZORAKİ EVLİLİK-(DÜZENLENİYOR)Where stories live. Discover now