-13-

4.8K 234 10
                                    

    Gözlerimi kapatmadan kapının açılışını duyunca güçlükle ayağa kalktım.Gelen Yiğitti düşmeme yakın güölü bil el sardı belimi "Hadi siz son kez özlem giderin BEBEKLERİM" diyip çıktı odadan arabadaki adamın sesiydi.

     "Ne yaptılar sana" diye sessizce fısıldadı "B-ben  böyle yerlerde kalamam" dedim zorlukla sırtımı duvara yaslayıp yere çöktüm oda yanıma çekip kafamı omzuna yaslamamı sağladı "Sakin ol" dedi neredeyse duyulmayacak bir tonda  sakin oluna bilinir miydi ? bilmiyorum.

     Saçımda hissettiğim el siyah tokamı çekip aldı. Şaşkınlıkla onu izliyordum, hayretler içinde bakakaldım biranda  ayağa kalkıp kapıyı zorladı "Şimdi kapıyı açacağım ben çıkacağım sen burada beni bekle seni almaya geleceğim"dedi. Kafamı aşağı yukarı ya sallayarak onu onayladım. Sessizce yanından ayrılıp daha koridorda yürümeye başladı. Hayretler içerisinde kapının Pervazğından onu izliyordum, sessizce karanlıkta kayboldu.

       Ben de kapıyı kapatıp eski yerime Geri oturdum. Taa ki içeriden gelen Yiğit'in aziz olun sesine kadar hemen ayaklanıp kapıyı açıp sesin geldiği yere doğru yürüdüm. Yiğit adamları aklamış oturuyordu.Bir yandan da kanayan kolunu diğer eliyle bastırıyordu yanına gidip kolunu elime aldım,koluma sardığım fuları açıp koluna sardım.

    "Senin burada ne işin var" diye çıkıştı sinirle gözlerimi açıp "gelmeseydim ölüyordun" dedim kızgınlıkla bana baktı "hiçte bile sadece bir sıyrık" dedi "tamam şimdi bunları bırakta buradan nasıl kurtuluruz ona bakalım"dedim. Yavaşça ayağa kalkıp seslerin ve kahkahaların geldiği yöne doğru yürümeye başladık.

     Sesin geldiği odaya yaklaşınca hafifçe eğilip kapının pervazından adamların ne yaptığına baktık "sen artık geride dur ben hallederim"dedi. sözünü dinleyip geri çekildim, sırtımı duvara aniden yaslayınca cebimdeki telefonu hissettim. Bir yandan Yiğiti izlerken bir yandan da telefonumu çıkartıp bizimkileri aramaya koyuldum. Hemen Ayçayı arayıp "Soru sorma zor durumdayız bizi kurtarın konum konum atacağım yere polislerle beraber gelin"sesim varla yok arasındaydı hızlıca Ayçaya konumumuzu yolladım. O sırada Yiğit atak yapıp içeri daldı.

    Ayağa kalkan adamı yerle bir edip arkasından gelen adama tekme savurdu. İyi dövüşüyordu arkadan saldıran adama bir tekme de ben savurdum. Tüm adamları yerlebir edince sevinçle gülümsedim. Sebepsizce gözlerimden yaşlar süzüldü "öleceğimizi sandım."Ellerimle gözyaşlarımı sildim kocaman bir gülümseme yerleştirdim suratıma sesim yankılanınca koridorda bizimkilerin geldiğini anladım koridora atılıp Ayçayı  görünce koşarak sarıldım"Çok korktum" diyerek beni daha fazla sardı "Sizlere vedalaşamadan öleceğim diye çok korktum" dedim ben de bekleyen göz yaşlarımı serbest bıraktım.

    "Diğerleri nerede ?"diye sordum Ayçaya arkasından gelen Cenke göz attım gülümsiyerek Yiğite sarıldı "Hadi çıkalım burdan" dedim.Arabayı depoya sıfırlamışlardı Yiğitin annesi benim ailemde gelmişlerdi hepsine tek tek sarıdlık Yiğit ve babam tokalaşırken "Halledicez" diyerek Yiğitin omzuna vurdu.

Aramızıda bulmuşlardı "Arabayı nasıl buldunuz?" diyince Berkhan"Biz buluruz yenge " diyince bitkin halimle gülümsedim.Arabaya gçer geçmez arkaya dönüp kedime baktım mışıl mışıl uyuyodu bende tam olarak bu rahatlıktan istiyorum.

Koltuğa yaslandım derin bi nefes aldım ve anladı ki aksiyon bana göre değil kemerimi takınca Yiğit arabayı çalıştırdı.

     "Fazla cesursun"dedi zorlukla çıkan sesimle "Hayır sevdikleri için fazla korkan"dedim gözlerime baktı ama bu bakışı haps etmek istedim.Aslında kolay bir yolu vardı fotoğraf çekmek zaman geçmeden elimi cebime attım. Telefonun fotoğrafını çektim,şaşkın gözlerle bana baktı"bakma öyle sadece fotoğraf" dedim güldü "Bunu bana herkes yapıyo alışkınım" koluna sağlam Bir tane geçirdim.

   Tam kolumu çekecekken tuttu araba birden durmuştu dudaklarımda sıcaklık hissedince olanları anladım ayılım geri çekildim "Bidaha vurursan öperim"

Hi guys! Sizi seviyorum çok klişe artık iyiki varsınızda ben şey diyce love you so much😂❤️❤️❤️

-HÖDÜKLE ZORAKİ EVLİLİK-(DÜZENLENİYOR)Where stories live. Discover now