-12-

5K 221 17
                                    

Kollarında huzuru bulmuştum ama bu huzur kısa sürdü geri çekildim.Gülümsedim,gülümsemedi durdu ve ileriye daldı gözleri.Durdum içimden dedim ki 'AY RESMEN HÖDÜK' .

Kedi için tasma,oyuncak,yatak,mama derken her ihtiyacını tamamlamıştık birde ilaç tuvalet eğitimi için onuda aldık şuan yoldayız.Bu adamla zaman çok çabuk geçiyo-Allah Allah neden acaba?- sus be günler kısa o yüzden benle alakalı değil -hıhı yedik- pki.

Yoldaydık şuan kahverenginin en güzel tonu gözlerindeydi.Belirgin yüz hatları beni benden aldı diye bilirim "Biraz daha bakarsan öpücem" diyince kafamı hızla çevirdim "Sana değil boynundaki dövmeye bakıyorum" diyince kahkaha attı gamzeleri ortaya çıkmıştı.

Bugünü ölmeden tamamlarsak iyidir.Kedimiz arkada kutusunda mışıl mışıl uyuyodu.Tasmasını aşıya gittiğimizde alıcaz,araba aniden fren yaptı.Önümüzde duran arabayı dikkatle süzdüm.Arabadan 4 tane adam çıktı hızla arabamıızn ön camına sopa ile vurunca bi çığlık savurdum "Sakin ol halledicem!" diyen Yiğite inanmak isteyen gözlerle baktım.

Arabadan aşşağı inip 3 adamı hakladı fakat sonuncu silah çekmiş Yiğitin kafasına dayamıştı.Benim olduğum tarafın kapısı zorlanınca heycanla kapıları kitledim.Yiğiti ortalarına alıp dövmeye başlayınca arabadan indim aralarına daldım 1-2 adamı kolundan,bacağından ısırıp etkisiz hale getirdikten sonra diğerine öldürücü darbem olan tekmemi savurdum.

Karşımda duran adam elindeki silahla Yiğiti ele geçirmişti "Demek onu bu kadar seviyosun" diyip alayla gülen adama göz gezdirdim "O beynini ezerim" dişlerimin arasından konuştum "Aaa hiç yakışıyo mu cici kız ağzına acı biber sürün şunun" diyince hızla arkamı döndüm.Adamlar kollarımdan tutup siyah bi arabaya bindirdiler.

"ÖLDÜRTÜCEM SİZİ GÖRÜRSÜNÜZ" diye bağrınca ağzımı kapatan adama baktım.Kolundaki aslan dövmesi ve r harfi gözümden kaçmadı.Yiğitin çırpınışlarını arka koltuktan hissediyorum.

Çam ağaçları olan bir ormanın içine daldık.Şaşkınlıkla etrafı gözledim,depoya benzer bir yerde durumca kapı açıldı zorla aşşağı indirilip depoya zorlukla sokulduk.

Sandalyeye arka arka bağlandık"Ağzını açıcam bağrırsan kötü olur" diye bi tehdit savurdu arabadaki adam kafamı salladım ağzımdaki bezi çıkarınca bastırdığım ağlamamı serbest bıraktım "AĞLAMA!" bunu diyen yiğitti ses tonu sertti "Lütfen ağlama" dedi bu sefer ses tonu daha sakindi.

Sesimi bastırdım,alaylı gülüşü doldurdu Yiğite silah dayayan adamın "İmkanım olsa o suratına tükürürdüm" dedim gülüdü tekrar "Baband amerak etmiş seni bağrıyo telefonda oysaki bu kadar hanım efendi bir kızın ondan olması şaşırtıcı doğrusu" dedi çıldırmak üzereyim.

"O kafanı sürtürücem şurdan bi kurtulalım şurdan" diye çıkıştı Yiğit, adam bana yaklaşıp bağlandığım ipleri çözdü "Siz böyle ikiniz olunca fazla katlanılmazsınız bu güzelliği başka odaya allalım" diyerek beni oradaki bi adama attı "BIRAKIN KIZI" diye bağırdı nafile sürüklenirek bir odays atıldım oda basık ve küçüktü ben kalamam böyle yerlerde astımım var kalamam.

"BEN KALAMAM" diye bağırdım duyulmadım gözlerime hakim olamadım kapadım...

-HÖDÜKLE ZORAKİ EVLİLİK-(DÜZENLENİYOR)Where stories live. Discover now