"BİR TÜR AYLİN VE KUTAY MESELESİ"

404 19 0
                                    

Selamlar. Bu haftanın son peşpeşe gelen bölümünü de yayınlamış bulunuyorum artık. Haftaiçi bu kadar sık yayınlayamam sanırım, okul dolayısıyla. Bu bölümde Kutay ve Aylin de var. İstek olmadı ama ben yine de yazayım dedim. Onlar da hikayenin güzel mi güzel çiftlerinden sonuçta💃. Beğenmediğiniz bir yer olursa belirtin lütfen. İyi okumalar.

×ZEYNEP×

-Nasıl buldu Zeynep bu çocuk fotoğrafı?

-Ya bak anlatıyorum işte dinle. Misafirler falan geldi ben biraz yanlarında oturup yukarı çıktım tamam mı ondan sonra kitabın arasından bu fotoğraf düşmüş. Ben ilk başta ne olduğunu anlamadım tabi düşenin sonra alacakken aşağıdan çağrıldım misafirler gidecekmiş Sevim Hanım çağırdı, döndüğümde de Kerem'in elinde bu fotoğraf vardı. Sonrası malum işte.

Gece Kerem fotoğrafı fark ettikten sonra, açıklama yapacakken tekrardan Sevim Hanım tarafından çağırılmıştım. Bu sayede Kerem'den kurtulmuştum ancak ilerisi ile ilgili bir çözümüm yoktu, her türlü dibe batmıştım. Kerem asla bu olayı unutmayacak, bana çektirmediğini bırakmayacaktı.

Kerem'in yüzünü -en azından birkaç saat- görmemek için okula da gitmemiştim. Ama kurtuluşum yoktu. Mert'i de ekmiştim, kesin bana trip atardı ama olsundu, onu mutlu etmek kolaydı. Birbirimizi seviyorduk ve kıyamıyorduk, bu güzel bir şeydi.

Ben okula gitmeyince Aylin'i de göndermemiştim ki zaten o da gitmemeye meraklı olduğundan sorun çıkarmamış hemen kabul etmişti. Güzel arkadaşlara sahiptim. Evet iki arkadaşım vardı belki ama ikisi de dünyaya bedeldi, fazlasına gerek bile yoktu.

-Kızım sen varya resmen batmışsın ben sana daha ne diyeyim.

Ben bunu zaten biliyordum, ne diye yüzüme vuruyordun ki ey koca dünya!

-Bir şey deme Aylin, bir şey deme. Neyse geç benim meseleyi de Kutay'la bir şey oldu mu onu anlat bakalım?

-İsterseniz ben anlatayım?

Aylin bana cevap verecekken arkadan gelen yabancı sesle ikimiz de irkildik. Döndüğümüzde bize maviş maviş gözleriyle bakan bir Kutay Sayer tabii ki beklemiyorduk, yani ben beklemiyordum.

-Kutay senin ne işin var burda?

-Canım sıkıldı okulda da yoktunuz ben de gelip bir bakayım dedim, ne var bunda?

Aylin Kutay'a hiç pas vermiyordu, sanırım bu sefer gerçekten bozulmuştu ki haklıydı. Kutay sırf Aylin'i kıskandırmak için -benim uydurmam da olabilirdi ama emin gibiydim- başka bir kızla geziyordu.

-Aylin, sen bir şey demeyecek misin?

-Bir şey demeye gerek var mı? Neyse, siz Zeynep'le konuşun ben bir içeri gideyim.

Aylin'in dolan gözlerini fark etmem uzun zamanımı almamıştı. Zaten sesi de titriyordu ve anlaşılıyordu ki banyoya, kendini sakinleştirmeye gidecekti.

-Kutay ben gidiyorum, siz konuşun. Ama bak, sakın kızı yine üzeyim deme. Aranızı düzeltin diye gidiyorum. Hele o kız daha kötü olsun, o zaman benden çekeceğin var.

UMUTDove le storie prendono vita. Scoprilo ora