Κεφάλαιο 43

12.5K 1.4K 646
                                    

Αλεξη'ς pov (ειμαι πολυ καλη😂)

Την βλέπω να αναστενάζει ενώ το ύφος της προδιδει την θετική της απάντηση.Φυσικά και θα δεχτεί.Δεν την παίρνει να κάνει οτιδήποτε άλλο , άλλωστε.Οι συνεπειες αν αρνηθεί θα είναι μεγάλες και ειμαι σίγουρος ότι δεν θέλει να τις δει...

"Αποφάσισες?"ρωτάω με άγριο και σκληρό τόνο, ενώ πετάω το ξυλάκι λίγο πιο εκεί .Σηκώνομαι από το παγκάκι και περιμένω την απάντηση της.

"Δεν...Δεν ξέρω."τονίζει αναποφασιστα καθώς σηκώνει διστακτικά το ύφος της προς τα εμενα.Τι στο διάολο πάει να πει αυτό που μόλις είπε.

Την εχει γαμησει.

"Τι είπες?"ρωτάω απαιτητικά και την πλησιάζω,  ενώ την αρπάζω από τους δυο ώμους και την κουναω ελαφρά.Η κίνηση μου έχει ως αποτέλεσμα να σηκωθεί από το παγκάκι και να βρισκόμαστε πλέον , πρόσωπο με πρόσωπο.

"Αλέξη εγώ δεν ξέρω αν-..."πάει να πει αλλά την σταματαω κατευθείαν.Γαμωτο,είναι τόσο ηλίθια.

"Στην θέση σου θα ήξερα.Αν είχα κάνει όλες αυτές τις μαλακειες θα ήξερα.Λοιπόν,  σου δίνω άλλη μια ευκαιρία να απαντησεις θετικά , αλλιώς πραγματικά δεν θες να δεις τις συνεπειες.Ακούω λοιπόν.Πες μου ποιά ειανι η απόφαση σου."απαιτώ ενώ πιέζω με λίγη παραπάνω δύναμη το μέρος των μπρατσων της.Γαμωτο , πρέπει να δεχτει.

"Με απειλείς?"ρωταει με την φωνή της να τρέμει και εγώ γελάω ελαφρά.

"Σε προειδοποιω.Αλλά δεν έχω χρόνο για να συζητήσουμε παραπάνω.Τελείωνε."της λέω και κοιτωντας την με πραγματικό θυμό να διαγράφεται στα χαρακτηριστικά του προσώπου μου , περιμένω την απάντηση της.

Γαμωτο, δεν την παίρνει να αρνηθει.

"Εντάξει."λέει τελικά και κοιτωντας με  λίγο φοβισμένη, στραβοκαταπινει.Πόσο χαίρομαι να την βλέπω ετσι...

"Εντάξει τι , Μαρίνα? "ρωτάω θελοντας να την κάνω να ολοκληρωσει την πρόταση της.Ένα εντάξει,  δεν μου λέει τιποτα.

"Εντάξει, θα έρθω στους γονείς σου για να τους εξηγήσω , ή θα κάνω οτιδήποτε άλλο μου ζητησεις."τονίζει τελικά και εγώ γελάω ικανοποιημένος.

"Καλή επιλογή."λέω ωμά και ακούγοντας την να αναστενάζει, πηγαίνω προς το αμάξι.

Ίρις  μωρό μου, ερχομαι...

Ίρις pov

Σηκωνομαι από τον καναπέ και κλείνω ανήσυχα την τηλεόραση.Αφήνω το μπολ με τα ποπ-κορν στο τραπέζι και παίρνοντας το κινητό μου κοιτάζω την ώρα.

10 Things To Do Before 17Όπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα