Κεφάλαιο 20

15.2K 1.6K 1.8K
                                    

"Ποιο δειπνο?"την ρωταω με σηκωμένο το φρύδι καθώς τρωω μια κομμένη πιπεριά από τον παγκο.Έτσι και έχουν κανονίσει κάτι τέτοιο χωρίς να μου το πουν, να βρούνε τρύπα να κρυφτούν.

"Έλα τώρα Ιρις.Κανονίσαμε με τον Αλέξη να φάμε μαζί.Θα είναι σε λίγο εδώ.Για αυτό πηγαίνε ετοιμάσου."μου λέει καθώς ανακατεύει την κατσαρολα και ρίχνει λίγο γάλα στην σάλτσα.

"Μαμά.Όχι.Απλά όχι.Δεν γίνεται να κάνουμε αυτό το δείπνο.Εγώ με τον Αλέξη δεν τα εχουμ-"πάω να της αποκαλύψω την αλήθεια την ώρα που με διακόπτει.Δεν θα τα πάμε καλά.

"Δεν ακούω κουβέντα.Πήγαινε ντυσου να είσαι ωραία μπροστά στο αγόρι σου."τονίζει την τελευταια προταση και εγω φεύγω ηττημένη από την κουζίνα χωρίς να της απαντήσω.

Πηγαίνω πάνω στο δωμάτιο μου και πέφτω με δύναμη στο κρεβάτι μου.Σήμερα η μέρα από την αρχή είναι τρελή.Συμβαίνουν τόσα πολλά πράγματα τα οποία δεν ξέρω πως στο καλό να εξηγήσω.Το σύμπαν συνωμοτεί εναντίων μου και αυτό δεν μου αρέσει καθόλου.Από την μια ο Αλέξης με το "περίπου φιλι"και από την άλλη ο Ανδρέας που πραγματικά μου έχει λείψει.Ως φίλος και μόνο, νομίζω.Και τώρα έρχεται και αυτό το δείπνο για να με αποτελειώσει.Τι αμαρτίες πληρώνω.

Σηκώνομαι από το κρεβάτι και πηγαίνω στο μπάνιο.Ένα ντουζ θα ειναι ότι πρέπει.Αφού βγάζω τα ρούχα που φοράω μπαίνω στην μπανιέρα και νιώθω το κρύο νερό να καλύπτει το κορμί μου.Πάντα κανω με δροσερό νερο, μπανιο.Το ζεστό νομίζω ότι με πνίγει.Παίρνω αφρόλουτρο με μυρωδιά καρύδας και το απλώνω σε όλο το κορμί μου.Ναι σίγουρα ένα μπάνιο είναι η λύση για να με χαλαρώσει.Ύστερα ριχνω το δροσερό νερο και νιώθω να κυλάει πάνω στην επιδερμίδα μου , αναζωογοντας με.Ότι καλύτερο.

Φοράω τα εσώρουχα μου όταν επιτέλους βγαίνω από το ντουζ και πηγαίνω μπροστά στην ντουλάπα μου.Ήρθε η δύσκολη στιγμή να αποφασίσω τι θα βάλω.Ενα φορεμα σιγουρα θα ηταν πολύ επίσημο για την περίσταση.Από την άλλη κάτι πιο απλό θα ήταν αρκετά αθλητικό.Γιατί να μην ήμουν αγόρι να έβαζα μια βερμούδα και ένα μπλουζακι?

Αρπάζω ένα στενό τζιν από το ράφι και το φοράω.Σίγουρα τονίζει υπερβολικά πολύ το μέρος των γλουτων , παρολαυτα με αδυνατίζει και κάνει τα πόδια μου να φαίνονται πιο καλλιγραμμα.Νομίζω μου αρέσει.

"Εξαιρετική επιλογή."ακούω κάποιον να λέει και στην συνέχεια να σφυρίζει.Μην μου πεις..

"Αλέξη?"ρωτάω καθώς τον κοιτάω από πάνω μέχρι κάτω.Είναι πραγματικά ωραίος , φορώντας ένα άσπρο πουκάμισο και ένα απλά τζινακι.Η κολωνια που εχει βάλει , στολίζει όλο το δωμάτιο και πραγματικά με συναρπάζει.Οι άντρες που μυρίζουν ωραία ειναι ότι καλυτερο.

10 Things To Do Before 17Όπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα