Κεφάλαιο 22

14.3K 1.6K 574
                                    

Δεστε τις ζώνες σας  και ετοιμαστειτε για το ..χμ.χμ..εχμμ..ΦΙΛΙ😈.

Πλησιάζει το προσωπο του στο δικό μου , ενώ πιέζει εντονα τα χέρια μου που βρίσκονται πάνω από το κεφάλι μου.Νιώθω ήδη , την ζέστη στον χώρο.

"Κλείσε τα ματια σου , ματια μου."ψιθυρίζει στο αυτι μου.Εγω εκπλήσσομαι που με αποκαλει ετσι και νιωθω ηδη τις πεταλουδες να χορευουν ξεφρενα στο στομάχι μου.Ακολουθώ την εντολή του και σφραγιζω τα ματια μου , περιμένοντας να ενώσει τα χείλη μας .Το θέλω τόσο πολύ.

Αισθάνομαι να μοιράζει υγρά φιλια σε όλο μου το πρόσωπο.Πρώτα στα δυο μάγουλα και στην συνέχεια αποτυπώνει την ίδια διαδρομή και  στα κλειστα μάτια μου.Αυτο με ηρεμει και με χαλαρωνει ταυτοχρονα.Τώρα , μένουν μόνο τα χείλη μου.

Και το κάνει.Ενώνει τα χείλη του με τα δικά μου.Στην αρχη απλά αγγίζονται ενω στην συνέχεια ξεκινάει και επίσημα το φιλί.Γλυκά ακουμπάνε τα χειλη του στα δικά μου.Ευγενικά χωρίς απαίτηση.

Ήδη νιώθω μια έντονη κάψα να περνάει σε όλο μου το σώμα και στην συνέχεια να επανερχεται από το σημείο στο οποιο αρχίζει.

"Γαμωτο σου , Ίρις."τονίζει και επιτέλους αφήνει τα χέρια μου να αγκαλιάσουν τον λαιμό του.Επιτίθεται στα χείλη μου παλι ενώ αυτή την φορά, το φιλί βαθαίνει  περιμένοντας να του δώσω πρόσβαση.Φυσικά αυτό δεν αργεί να γίνει.

Κατευθείαν νιώθω έντονη την γεύση τσιγάρου , κολωνίας και κερασιου να εισέρχεται μέσα στο στόμα μου.Διάολε, ότι πιο τέλειο.Απαιτητικά,  ξεχνώντας την ευγένεια που έδειξε πριν λίγο , ξεκινάει να αναζητά την γλώσσα μου , που σε συνδυασμό με την δική του ταιριάζουν απολυτα.Κινούνται, με ρυθμό και με τρόπο κτητικο.Αισθανομαι τα πόδια μου να παραλύουν και βάζω τα χέρια μου στα μαλλιά του καθως του τα τραβάω απαλά.Τον νιώθω να χαμογελάει.

Αυτός με την σειρά του , τοποθετεί τα χέρια του στην μεση μου, λίγο πιο πάνω από την περιοχή των γλουτων και με τραβαει εντονα κοντά του με αποτέλεσμα να καταλάβω ότι την ίδια έκρηξη που νιώθω εγώ , νιωθει και αυτος .Αισθάνομαι την καρδιά του , να χτυπάει δυνατά και την περιοχή των κοιλιακών του , να αγγιζουν κάθε σημείο του κορμιού μου.

Βαριανασαινει και νιωθω το οξυγόνο να τελειωνει από την διάρκεια του φιλιού.Βέβαια , κάποιος θα έλεγε , πώς το οξυγόνο μου είναι το φιλί του.Έτσι νιώθω αυτή την στιγμή.

"Ίρις."βαριανασαινει καθώς ακουμπαει , το μετωπο του στο δικο μου.

"Η ίδια."απανταω προσπαθώντας να χαμογελάσω.Με κοιτάζει αυστηρά και στην συνέχεια παραμερίζει τα μαλλιά μου.Αφήνει ένα επίμονο και έντονο υγρό φιλί στην περιοχή του ωμου μου , και νιώθω κάθε άμυνα μου να υποκύπτει.Πως δεν το είχα καταλάβει ότι αυτός ο άνθρωπος ήταν από την αρχή κάτι παραπάνω από ενάς απλός φίλος για εμενα?

10 Things To Do Before 17Όπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα