κεφάλαιο 28

13.2K 1.5K 828
                                    


Λοιπόν γκουχού-γκουχου να θυμαστε ότι με αγαπάτε και τίποτα αλλο💘Σας αγαπώ μπαμιουλες μου😀😳

Ο Αλέξης κοιτάει εμένα και τον Ανδρέα με γουρλωμένα τα ματια.Εγώ στραβοκαταπινω και νιώθω ήδη τον θυμό που βγαίνει μέσα από τα μάτια του , να καιει ολη μου την ψυχή.Όχι ότι έχει άδικο, να με κοιτάει έτσι.Ισα ισα το γεγονος οτι εχει ολο το δικιο με το μερος του, με κάνει να θέλω να βάλω τα κλαμματα.Αν δεν ήταν αυτός ο Ανδρεας , όλα θα ήταν καλά...

Την στιγμή που πάω να μιλήσω για να του εξηγησω το τι συμβαίνει με διακόπτει και παιρνει τον λόγο.Την βλέπω την φουρτουνα να έρχεται σε κάτι δευτερόλεπτα.

"Ω ,ελα τώρα Ίρις μην με γαμας ετσι."λεει με θυμό να βγαίνει από την βραχνια , πλέον , φωνή του.Μάλλον τα συναισθήματα που νιώθει εμφανίζονται έτσι στην χρεία του και κάνουν τον Αλέξη τόσο σέξυ.Οι λεξεις αυτες βγαινουν απο το στομα με εναν τοσο ωραιο τροπο.

Γαμωτο.Μόνο που σκέφτομαι το ποσό τέλειος είναι σε μια τέτοια κατάσταση με κάνει να θέλω να ξεσπάσω σε κλάματα, παρολα αυτά φοβάμαι λίγο.Ειμαι τοσο σίγουρη ότι δεν θα αφήσει τίποτα έτσι. Η πολιτισμένη συζήτηση που κανει δεν προμηνύει τιποτα αλλο, παρα μονο μια ασχημη φασαρία.

"Έτσι όπως είσαι σιγουρα δε θα σε γαμησει."λέω ο Ανδρέας ενώ του ριχνω ένα απο τα πιο αγρια βλέμματα.Το αγόρι σίγουρα θέλει να φάει ξύλο , τόσο από τον Αλέξη όσο και από εμένα.Τον μισώ όσο τίποτα αλλο.Και αυτός παίζει με την τύχη του..

"Μιλάς εσύ?Κοίτα τον θλιβερό εαυτούλη σου."του λέω ενώ ο Αλεξης στρέφει το βλέμμα του προς τα εμενα κοιτωντας με αηδια.Θεε μου, πώς καταντήσαμε έτσι.Γιατί με κοιταει με αυτό τον τρόπο ?Εγώ δεν έκανα τίποτα εκτός του ότι δεν έβαλα τον ηλίθιο εγκέφαλο μου να δουλέψει με σκοπό να μην πιαστεί στην παγίδα του Ανδρεα και του ότι δεν αποκαλυψα από την αρχή στον Αλέξη την αλήθεια.Δέχομαι συγχαρητήρια για την ηλίθια συμπεριφορά μου.

"Ναι αλλά εσύ ήσουν αυτή που ήθελε να με γαμησει πριν."τονίζει ο Ανδρέας με ένα χαμόγελο να στολίζει το προσωπο του ενώ εγώ τον κοιτάω με γουρλωμενα ματια.Λογικά θέλει να πεθάνει απόψε.Τι στο καλό λέει.Ειμαι σίγουρη ότι θέλει να ρίξει λάδι στην φωτιά..

"Την γαμησες πουστη."λέει ο Αλέξης και με φορά έρχεται προς τα εμας ενώ ορμάει στον Ανδρέα και ξεκινάει να τον χτυπάει.Τι μπορώ να κανω τώρα?Γιατί όλα εξελίσσονται έτσι?

Οι γροθιές του Αλέξη,μπορούν εύκολα να πετύχουν τον Ανδρέα ο οποίος φυσικα χωρίς να μείνει άπραγος, ορμάει στον "αγόρι μου."Έτσι και του κάνει έστω και μια μικρή γρατζουνιά θα αναγκαστώ να τον πνίξω.Το πρόσωπο του Αλέξη είναι τοσο όμορφο, δεν θέλω να το χαλάσει..

10 Things To Do Before 17Όπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα