45.

468 25 2
                                    

Ik glimlach en snuif de amerikaanse lucht op. 'New York it is.' Hoor ik naast mij. Ik draai mijn hoofd en zie Rein tevreden naar het hotel kijken. Ook ik kijk er tevreden naar. The Westin Hotel. Een van de beste hotels hier in NY.

Rein kijkt mij aan en pakt mijn hand vast

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.

Rein kijkt mij aan en pakt mijn hand vast. 'Ready?' Ik knik en we lopen samen, met Daan, Nils en Owen achter ons aan, richting de receptie. Terwijl de jongens de sleutels regelen, kijk ik rond. Zelfs alleen de lobby is prachtig.

Alles is prachtig en strak ingericht, wat zeker weten iets voor mij is

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.

Alles is prachtig en strak ingericht, wat zeker weten iets voor mij is. Ik glimlach als ik twee sterke armen om mijn middel voel. 'Kom je?' Fluistert hij in mijn oor. Ik knik en we lopen richting de lift. Met moeite passen we er net alle vijf + onze koffers in. Er was ons een jongen aangeboden die onze koffers via de trap naar onze hotelkamer bracht, maar wij weigerden. Hij was nog geen 25, en had het zweet tot aan zijn voorhoofd staan. Ik vond het sneu, en had hem daarom 3 dollar gegeven, waar hij ontzettend blij mee was. En nu, staan we dus met ons vijven plus vijf koffers opgepropt in de lift. 'Ik vind het niet erg hoor, zo staan,' grijnst Rein in mijn oor. Ik draai met mijn ogen. 'Natuurlijk niet. Je plakt zowat aan mij vast.' Grinnik ik. Ik hoor de andere jongens lachen, maar geef er geen commentaar op. Wanneer de lift tot stilstand komt op de juiste verdieping, stap ik als eerste de lift uit. Ik sleep mijn koffer achter mij aan en zoek naar het juiste nummer op de deur. 175. Ik wacht op Rein die met het zweet op zijn voorhoofd aan komt lopen. Hij haalt het pasje door de houder en ik duw de deur open. De andere jongens gaan ook hun kamer in, en zodra Rein en ik binnen zijn sluit ik de deur. 'I'm broken.' Rein laat zich op het prachtige bed vallen.

' Rein laat zich op het prachtige bed vallen

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.

'Wen er maar aan liefje.' Ik laat me op hem vallen en druk een kusje op zijn neus. 'Ieuw, ga van mij af.' Rein duwt mij van zich af en ik rol naast hem. 'Had je ooit gedacht ons zo te zien na alles wat er gebeurd is?' De vraag floept mij zo eruit. Rein kijkt mij even verbaasd aan en lacht. 'Serieuze vraag? Eigenlijk niet, maar ik ben blij dat alles gelopen is zoals het is gelopen.' Ik glimlach naar hem. 'Ik ook.' Rein gaat boven mij hangen en drukt gepassioneerd zijn lippen op de mijne.

'Nils, kan ik ergens met je over praten?' Het is twee dagen later, en ik zit op Nils zijn bed. Rein en Owen waren even bij het zwembad en Daan, tja, die hing ook ergens uit. Nils knikt en gaat tegenover mij zitten. 'Hoe reageerde jij erop toen je hoorde dat Indy zwanger was?' Nils kijkt mij even niet begrijpend aan. 'Ik was in shock maar tegelijkertijd ook heel blij. Hoezo?' Ik haal mijn schouders op. 'Hoe denk je dat Rein zou reageren?' Nils zijn ogen vergoten zich. 'Ben je zwanger!?' Roept hij uit. Meteen daarna slaat hij zijn hand voor zijn mond. 'Sorry, dat had ik niet zo moeten roepen.' Ik glimlach. 'Geeft niks. Ja, ik ben zwanger. Vertel alsjeblieft niks aan Rein, dat wil ik zelf doen.' Hij knikt en glimlacht. 'Succes, Saar.' Nils drukt een kus op mijn wang en ik loop de kamer uit. Ik bots tegen iemand op waardoor ik bijna val. 'Wat mag Nils niet aan mij vertellen?' Rein kijkt mij boos aan. Ik wil wat zeggen, maar merk dat ik niet uit mijn woorden kom. 'Laat ook maar. Vies wijf. Niet te geloven dat ik met jouw samen kon zijn. Het is uit.' Hij stampvoet boos weg en laat mij verbaasd achter. Waar is hij zo boos over?

Last update for today yo,

Okay. Jullie haten me zeker weten dat Rein nu weer boos is, but it's part of the story OK!!

Ik ga jullie nog een nieuwtje vertellen;
Dit boek gaat niet heel lang meer duren, but, DON'T WORRY!

Er komt zeker weten een deel 2! Hoe en wat, dat horen jullie later nog wel! :)

Kisses

I fell hard. (Finished)Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu