24.

508 23 1
                                    

'Volgende week houd ik je gewoon voor de laatste keer vast voor één jaar lang.' Ik duw mijn pizzadoos van me af als teken dat ik klaar ben. 'Ik ga naar bed.' Ik sta op en loop naar de badkamer waar ik mijn pyjama aantrek. Ik ga in bed liggen en trek de deken over me heen. 'Sarah,' ik kijk op en zie Rein in de deurpost staan. 'Kom eens hier.' Hij kruipt bij me in bed en houdt me vast. Ik begin zachtjes te snikken. 'Het gaat zwaar worden, maar ik beloof je dat zodra ik terug ben, we samen zijn.' Reins hand aait door mijn haar. 'Zullen we netflix kijken?' Ik knik. 'Klinkt goed.' Ik druk een kusje op zijn lippen. 'Deze week blijven we samen. Al moet ik de hele dag in bed blijven liggen en TV kijken, dat doe ik want dat heb ik voor jou over.' Rein drukt een kus op mijn haar terwijl hij netflix opstart. 'American Horror Story?' Ik knik. Ik ga tegen hem aan liggen en we kijken samen naar de TV. 'Zullen we je nichtje meenemen naar een pretpark?' Vraagt Rein opeens. Ik haal mijn schouders op. 'Vind je dat leuk?' Hij knikt. 'Kunnen we alvast oefenen.' Hij begint te lachen en ik lach mee. 'Dan bel ik morgen wel mijn tante.' Hij knikt en drukt een kusje op mijn slaap. Rond half 12 gaan we slapen, want beiden houden we ons niet meer wakker. 'Slaaplekker babey, ik houd van je.' Hij drukt een kus op mijn voorhoofd. 'Jij ook, love you.' Ik ga in zijn armen liggen.

'Els, mogen Rein en ik Fien morgen mee nemen naar een pretpark?' 'Ja hoor, heb je geluk dat Thijmen bij een vriendje slapen is.' Grinnikt ze. Ik begin te lachen. Tante Els en ik vonden Thijmen beiden druk. Hij was heel lief, maar hij was toch ook heel druk af en toe. 'Haal je haar vandaag al op?' 'Ja. Ik kom haar rond zeven uur ophalen. Eten en drinken voor in het pretpark betalen wij wel.' Ik hoor Els lachen. 'Dat is heel lief. Tot straks.' 'Tot straks.' Ik hang op en draai me om naar Rein.

'Hoi!' Ik omhels Els en Fien. Tante Els geeft me een rugzakje aan. 'Hier zitten haar slaapspullen en nodige dingen in. Hebben jullie al gegeten?' Rein en ik schudden ons hoofd. 'Nee.' Fien begint enthousiast te springen. 'Zij ook niet, want ze wilde wat met jullie eten dus dat komt goed uit.' Ik glimlach en pak Fiens handje vast. 'Tot morgen mama.' Fien geeft tante Els een kusje en loopt met Rein en mij mee naar Reins auto. Ik zet Fien vast in het autostoeltje en Rein start de auto. Hij gast en rijdt de straat uit. We rijden richting de Mc Donalds. Rein parkeert en we stappen uit. 'Wat wil je hebben?' Vraag ik aan Fien. Ze kijkt ons bedenkelijk aan. 'Happy meal!!' Roept ze enthousiast. Ik begin te lachen. Wanneer we aan de beurt zijn bestel ik en wanneer we alles hebben gaan we zitten aan een tafeltje.

Wanneer we thuiskomen is het bijna half 8. 'Om acht uur moet je eigenlijk slapen hè.' Fien schudt meteen haar hoofd. 'Neee, ik wil bij jullie zijn.' Ik grinnik. 'Ga je pyjama aantrekken dan, dan gaan we een film kijken.' Ze knikt en rent naar boven om daar haar pyjama aan te trekken. Rein komt naast me op de bank zitten en slaat zijn arm om me heen. Hij begint kusjes te geven op mijn schouder, daarna in mijn nek en hij probeert mijn topje uit te krijgen. 'Rein, ze komt zo naar beneden.' Ik duw hem weg en hij zucht zachtjes. 'Come on babey, ik wil je.' Ik glimlach. 'Vanavond, als ze in bed ligt.' Op dat moment, komt Fien naar beneden gelopen. Ze kruipt tussen ons in en ik zet een film op. Fien gaat tegen Rein aanliggen en valt al snel in slaap. 'Kom, we leggen haar in bed.' Ik wil opstaan maar Rein houdt me tegen. 'Ik breng haar wel naar bed. Blijf maar liggen.' Hij staat op en tilt Fien op. Na 10 minuten is hij al weer onder. Hij heeft zijn kleren verwisseld voor zijn pyjama wat bestaat uit een joggingbroek en wit T-shirt. 'Mag ik je nu nemen?' Ik begin te lachen. 'Heb geduld jij. Viezerik.' Ik grinnik en sla mijn armen om zijn nek. 'Lift me up. Bridestyle.' Grijns ik. Rein lacht en tilt me zo op. Hij gooit me op mijn bed neer en gaat boven me hangen. 'Ik vind jou zo prachtig.' Rein stopt een plukje haar achter mijn oor. Hij drukt een kus op mijn mond en trekt langzaam mijn kleren uit. Ik probeer ook zijn kleding uit te krijgen, wat me na even proberen lukt. 'Ik hou van je.' Fluistert hij zachtjes in mijn oor, waarna hij in m'n oorlel bijt. Ik kreun zachtjes. 'En ik van jou.' Ik druk mijn lippen op die van hem.

You know what's coming 🙂

*zelfpromotie* Heel lief als jullie me willen volgen 😊

Insta: x.lisav
Twitter: lisademix
Snapchat: x.lisav

I fell hard. (Finished)Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu