21.

575 29 4
                                    

'Goedemorgen Fien!' Fluister ik. Ik druk een kus op haar wang en en houd mijn vinger voor mijn mond. 'Laat Rein nog maar even slapen. Het is nog vroeg.' Ik loop met haar naar beneden en ze gaat op de bank zitten. 'Wil je TV kijken?' Ze knikt en ik zet Nickelodeon voor haar op. Ik smeer een broodje met hagelslag voor haar en geef het haar met een bordje er onder. Daarna zet ik koffie en smeer ik een ook een broodje die ik vervolgens met de koffie voor de TV op eet. Na een tijdje hoor ik wat gestommel van boven en daarna gaat de deur open. 'Goedemorgen.' Glimlacht Rein. Je ziet gelijk dat hij moe is. 'Liefje, ga nog even slapen. Je bent harstikke moe.' Ik loop naar hem toe en leun tegen het aanrecht. Rein gaat tegen me aan staan. 'Het gaat wel. Waar is Fien?' 'Hier!' Horen we vanaf de bank. Hij lacht. Fien komt aanrennen en knuffelt Rein. 'Hey hey! Rustig aan hè, kleine.' Rein tilt haar op en zet haar naast mij op het aanrecht. Fien giechelt. 'Jij bent raar.' Rein kijkt haar (nep) verontwaardigend aan. 'Zeg, nu moet je niet nog brutaler gaan doen hè! Bijdehandje.' Grinnikt hij. Ik begin te lachen en zet koffie voor Rein. 'Mag ik thee?' Vraagt Fien. Verbaasd kijk ik haar aan. 'Drink jij dat?' Ze knikt. Ik lach en zet de thee op. 'Voor jou allemaal dan weer hè.' Rein geeft haar een kusje op haar wang.

'Gaan we vanavond met de jongens uit?' Rein kijkt me vragend aan. Ik haal mijn schouders op. 'Wil je dat?' Hij knikt. 'Als je wil, dan ga je. Ik heb niet zo'n zin.' Rein knikt. 'Oké dan.' Hij loopt naar de badkamer om zich klaar te maken.

'Fien liefje, kom je snel weer eens langs?' Zeg ik wanneer we in de deuropening staan bij tante Els. Els glimlacht en aait over Fiens hoofd. 'Ze was heel erg lief, en we vonden het heel leuk.' Zeg ik haar. Tante Els knikt. 'Soms is ze wel heel ontdeugend hoor.' Lacht ze. Ik lach met haar mee. 'Wel nee, dat viel erg mee.' Mijn tante knikt. 'Dus bij anderen kan je wel lief doen? Laat dat dan maar eens aan mama zien.' Fien grinnikt. 'Oké mama.'

'Zie ik je vanavond?' Ik kijk Rein aan. 'Ik kan laat thuiskomen. Moet ik naar jou komen?' Ik haal mijn schouders op en leun tegen het aanrecht. 'Babe, ga mee dan. Dat is leuker voor jou, en ook voor mij.' Ik schud mijn hoofd. 'Geniet jij nou maar van je avond.' Glimlach ik naar hem. 'Oké dan. Let je goed op jezelf?' Grapt Rein. 'Let jij nou maar op je drankje, en drink niet te veel!' Rein lacht. 'Is goed mama. Als ik wat verkeerd doe, krijg ik dan straf?' Ik kijk hem wenkbrauw optrekkend aan. 'Hmm, daar moet ik misschien nog even over na denken.' Hij grinnikt. 'Laat mij dat dan maar weten als je er uit bent.' Hij drukt een kus op mijn lippen. Een kus groeit langzaam uit tot zoenen. 'Misschien moet je maar eens gaan. Het is al negen uur. Owen zal zo wel komen.' We lopen samen naar de voordeur die Rein al meteen opentrekt. 'Hey, ik zei niet dat je me al zo snel moest verlaten.' Ik trek een pruillipje. Hij pakt mij stevig beet bij mijn heupen en drukt zijn lippen nog een keer op die van mij. 'Hey, stik niet in haar hé!' Horen we opeens vanuit de auto. We kijken op en zien de jongens bij Owen in de auto. Owen steekt zijn tong uit. 'Zorg jij nou maar dat je iemand gefixt krijgt!' Kaatst Rein terug. 'En zorg jij maar dat je van de chicks afblijft!' Roept Daan terug. Ik kijk hem geïrriteerd aan. 'Schatje, Daan maakt een grapje. Ik let op mijn hoeveelheid drank, en ik doe niks met andere meiden. Dat beloof ik.' Ik knik en geef nog een kusje op zijn lippen. 'Ga jij nou maar.' Hij glimlacht en drukt een kus op mijn voorhoofd. 'Ik spreek je vanavond nog wel.' Hij stapt in de auto en draait het raam open. 'Ik hou van je!' Roept hij nog wanneer Owen wegrijdt. 'Ik ook van jou.' Mompel ik zachtjes. Ik duw de deur dicht en ga op de bank zitten. Netflixen dan maar? Ik kijk naar de series die er op staan. Pretty Little Liars of Teen Wolf verderkijken? Hmm, dan ga ik vanavond toch maar weer voor een avondje Pretty Little Liars.

I fell hard. (Finished)Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu