18.

628 28 0
                                    

'Kom eens even.' Rein pakt mijn hand vast en begeleidt mij naar mijn badkamer. Ik bijt op mijn lip. 'Dit is prachtig.' Hij heeft overal rozenblaadjes en kaarsen neergezet. Het bad is gevuld met een bathbomb van de lush waardoor het water lichtroze van kleur is. 'Voor jou.' Rein laat zijn arm van achter over mijn heup glijden. Ik glimlach en draai me om. Ik druk een kusje op zijn neus. 'Dan gaan we wel samen.' Fluister ik, waarna ik een kusje op zijn lippen druk. Hij grinnikt en trekt mijn blousje langzaam uit. Hij kust me langzaam en als we helemaal uitgekleed zijn tilt hij me op en laat hij me in het bad zakken. Hij gaat erbij zitten en gaat achter me zitten. 'Blijf je morgen bij mij slapen?' Vraagt hij opeens. Ik haal mijn schouders op. 'Blijven de jongens niet bij jou?' 'Daan en Pien zijn bij de ouders van Pien, Owen gaat uit en Nils heeft een date.' Ik knik. 'Dan blijf ik bij jou.' Hij glimlacht en legt zijn armen om me heen. 'Je bent geweldig.' Zucht hij. Ik draai me om en ga tegen hem aanliggen. 'Jij dan.' Fluister ik waarna ik hem kus. Hij gaat er in mee en de kus wordt steeds ruwer. Wanneer hij loslaat, merk ik dat ik op adem moet komen. Hij glimlacht zachtjes. 'Kom, we gaan slapen.' Ik knik en we stappen uit bad. Ik trek mijn pyjama aan net zoals Rein.

Als ik wakker word, hoor ik beneden wat gerommel. Ik kijk naast me en zie dat Rein er niet meer ligt. Zuchtend rol ik me weer om. Wat is hij nu weer aan het doen.

'Rein, wat doe je?' Ik sla mijn armen om hem heen. 'Pannekoeken bakken. Ga zitten.' Ik knik en laat hem los. Ik ga aan de gedekte tafel zitten. 'Jij hebt je best gedaan.' Grinnik ik. Rein draait zich om. 'Voor jou.' Hij draait de pannekoek in de lucht en zet de pan weer op het vuur. Ik glimlach en maak een foto van hem. Ik post hem op instagram.

@kusjesarah: m'n boy maakt ontbijt voor ons 😊💘

De reacties stromen binnen en sommige lees ik. 'Uw pannekoek madam.' Ik kijk op en leg mijn telefoon weg. 'Jij hebt je best gedaan maat.' Lach ik en ik neem een hap van mijn pannekoek. 'En?' Rein kijkt me voorzichtig aan. 'Echt ranzig.' Geschrokken kijkt hij mij aan. 'Kidding. Harstikke lekker. Net zoals jou.' Hij rolt zijn ogen en zucht opgelucht. 'I hate you.' Grinnikt hij. Ik geef hem een trap onder de tafel. 'Ga je mij nu pijn doen?' Hij trekt zijn wenkbrauw op. 'Voel je dat niet dan?' Hij grinnikt. 'Zeker wel.' Ik zucht. 'Jij doet echt moeilijk maat.' We beginnen te lachen en beginnen aan ons ontbijt.

I fell hard. (Finished)Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu