19.

607 30 2
                                    

'Rein, opstaan liefje. We moeten ons klaarmaken.' Fluister ik in Reins oor. Verward kijkt hij mij aan. 'Hoe laat is het wel niet.' Zucht hij, en hij gaat op zijn buik liggen. Hij legt zijn handen onder zijn kussen en valt weer half in slaap. 'Rein, je moet echt op staan.' Ik geef hem een duwtje op zijn schouder, maar nog steeds staat hij niet op. 'Schatje, toe nou. We moeten wel op tijd komen.' Ik trek de deken van hem af. 'Saar.' Kreunt hij, half slapend. 'Nu sta je echt op, of ik kleed je aan.' Hij begint te grijnzen. 'Je mag me ook uitkleden.' Hij begint hard te lachen en klimt overeind. 'Hoelaat is de bruiloft?' 'Half 6 begint het, maar we moeten ook een uur rijden, dus we moeten ons echt gaan klaarmaken.' Hij knikt en trekt zijn trainingsbroek van nike aan. 'Als jij nou die troep op je gezicht gaat gooien, maak ik ontbijt voor jou.' Hij drukt een kus op mijn lippen. 'Nou rein!' Ik geef hem een duwtje. 'Make up is geen troep. Weet je hoeveel mooier dat je kan maken.' Hij rolt zijn ogen. 'Jou maakt het er alleen maar lelijker op.' Hij steekt zijn tong uit. Ik zucht. 'Jij bent lelijk.' Hij lacht en slaat zijn armen om mijn middel. 'Je bent het mooiste meisje wat ik ooit heb gezien, of gehad.' Grijnst hij. 'Jij de lelijkste.' Grap ik. 'Tegenwoordig mogen lelijkerds en mooierds samen zijn, dus ik weet niet wat je praat.' Doet Rein alsof hij grappig is. 'Ik praat niks.' Lach ik, en ik ga op mijn tenen staan. Hij glimlacht en drukt zijn lippen tegen mijne aan. Zijn handen glijden naar mijn kont en af en toe knijpt hij er in. 'Ga nu maar opmaken, ik maak ontbijt.' Hij slaat hard tegen mijn kont aan en rent dan snel weg. 'Sukkel.' Roep ik hem nog na, waarna ik naar de badkamer toe loop.

(Rein gaat niet in zijn Nike broek naar de bruiloft!! Gewoon in pak! Aangezien mijn vriendin dacht dat hij zo ging. Sarah is trouwens in een mooie jurk.)

'Hey tante Els! Gefeliciteerd!' Ik geef haar drie kussen op haar wang en geef daarna ook drie kussen aan haar man, Mark. 'Thijmen, Fien!' Roep ik naar mijn neefje en nichtje, die met z'n tweeën bewonderend naar de chocolade fondue aan het kijken zijn. 'Wat zitten jullie te smoesen?' Lach ik terwijl ik een aai over hun hoofd geef. 'Hey! Ik ben je huisdier niet.' Thijmen slaat mijn hand weg. Ik rol mijn ogen. 'Is hij jou vriendje?' Fien wijst naar iets achter mij. Voor ik me kan omdraaien voel ik een lichaam tegen mij aan. Ik draai mijn hoofd en zie Rein staan. 'Hey babe.' Ik geef hem een kus. 'Ieuw!' Roepen Thijmen en Fien. 'Hey makker, zo sta jij later ook met je vriendin.' Lacht Rein. Thijmen lacht sarcastisch. 'Dat is vies.' Rein lacht weer. 'Dat vond ik eerst ook. Maar als je nog meer dingen met elkaar gaat delen, is een kus en zoenen helemaal niks daarbij.' Ik geef hem een duwtje. 'Rein! Ze zijn nog geen eens negen jaar oud.' Hij begint hard te lachen. 'Wat doen jullie dan?' Vraagt Fien, met haar ogen op Rein gericht. Rein grijnst. 'Hetzelfde als dat jouw papa en mama gedaan hebben. Kindjes maken.' Fien trekt een vies gezicht. 'Krijg jij een kindje?' Vraagt ze dan blij aan mij. 'Voorlopig nog niet.' Lach ik en ik pak Reins hand vast.

I fell hard. (Finished)Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu