7.

611 31 2
                                    

'Shit! Ik heb mijn sleutels in Owens auto laten liggen.' Rein loopt met zijn handen door zijn haar op en neer. 'Doe rustig. Je gaat nu ook niet meer aanbellen want het is half 4 's nachts. Je kunt wel bij mij slapen, op de bank misschien?' Hij knikt en loopt met me mee. 'Ik ga niet op die bank slapen.' Rein kijkt naar de bank. 'Wat is er mis met de bank? Als het je niet goed genoeg is, ga je maar aanbellen bij je vriendinnetje. Klootzak.' Ik loop naar boven en kleed me om in mijn pyjama wat bestaat uit een topje en een kort broekje. Ik hoor voetstappen op de trap en niet veel later staat Rein in mijn kamer. 'Ik wil in dit bed slapen. Ga jij maar op de bank.' 'Niks ervan, ik slaap in dit bed en als jij dat ook zo graag wilt dan slapen we maar samen.' Rein zucht. 'Ik heb een relatie Sarah.' 'Dan weet ik het ook niet.' Ik loop naar de badkamer en poets mijn tanden, haal mijn make up eraf en maak mijn haar in een staart. Ik kom weer terug gelopen en ga in mijn bed liggen. Ik hoor Rein weer zuchten en voel de deken omhoog gaan. Ik draai mijn hoofd om en zie Rein met zijn rug naar me toe liggen.

'Goedemorgen.' Glimlach ik naar Rein. 'Hoi,' zegt hij kortaf. 'Ik ga naar huis.' Hij stapt uit het bed en trekt zijn broek aan. 'Je zegt niks tegen Sophie hierover. Ik wil het er ook niet meer over hebben.' Hij loopt mijn slaapkamer uit en ik hoor de deur dichtslaan.

'Indy: Hoe gaat het lieffie? 💓'

'Ik: Kut. Ik begin echt een hekel te krijgen aan Rein.'

'Indy: Komt wel goed liefje 💘'

'Ik: I hope so. Ik houd het niet veel langer meer vol.'

'Indy: Praat met hem.'

'Ik: I can't. Hij heeft vannacht bij me geslapen 🙄'

'Indy: NIET.'

'Ik: Jawel, na de bruiloft kwam hij er achter dat hij de sleutels in Owens auto had laten liggen. Hij sliep dus bij mij.'

'Indy: De liefde begint al te groeien 🙃'

'Ik: Haha, mij en Rein. Jij bent zeker de grappigste thuis.'

'Indy: Wacht maar. Ik ga nog gelijk krijgen. Over een paar maanden zijn jullie samen.'

'Hey Owen.' Ik geef hem een knuffel en laat hem binnen. De afgelopen twee weken heb ik een goede band gekregen met Reins vrienden, en met Owen het beste. 'Hey, hoe gaat het?' Ik haal mijn schouders op. 'Ik wil hier weg. Ik wil weer terug naar huis.' Owen kijkt me met medelijden aan. 'Ik trek het gewoon niet langer meer. Rein en Sophie mogen mij niet, en ik heb nog geen enkele vrienden gemaakt hier.' 'Mij. Ik woon ook in Eindhoven.' Grijnst hij. Ik knik. 'Maar ik bedoel. Jij zou toch ook een goede band met je buren willen?' Owen knikt.  'Je hebt gelijk. Ik ga even naar Rein, om zijn sleutels terug te brengen.' Owen loopt weg en laat de deur open. Ik pak mijn telefoon en kijk wat op mijn Instagram. Ik hoor wat geluiden en kijk op. Owen en Rein komen naar binnen gelopen. 'Wat doet hij hier?' Zucht ik. 'Ik ben hier, om je iets duidelijk te maken.' Rein gaat naast me zitten op de bank. 'Sinds de dag dat jij hier woont, gaat het slecht tussen mij en Sophie. Ik ben drie vrienden kwijt aan jou, en als je hier nog langer bent dan ben ik ook mijn vriendin kwijt.' Ik bijt op mijn lip. 'Hoe kan ik daar iets aan doen?' 'Hier weggaan. En het liefst niet meer terugkomen.' Ik voel mijn tranen bijna ontsnappen uit mijn ogen, en sta snel op om naar de badkamer te lopen. Ik veeg snikkend mijn mascara weg en zucht. Ik loop de trap weer af en loop de woonkamer in. 'Gefeliciteerd Rein. Het is je gelukt. Je hebt me kapot gemaakt, gesloopt. Morgenochtend ben ik hier weg.' Rein kijkt me grijzend aan, en Owen geschrokken. 'En haal die grijns van je gezicht af, debiel.' Ik pak mijn telefoon en loop naar mijn slaapkamer waar ik de deur dichtknal. Ik meende wat ik zei, Rein had mij gesloopt, kapot gemaakt.

I fell hard. (Finished)Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu