23.

554 30 0
                                    

'Doei Nils!' Nils geeft Rein een klop op de schouder en mij een kus op mijn wang. 'Ik zie jullie snel weer.' Hij stapt uit en rent het stationsgebouw in. 'Waarom geeft hij jou een kus?' Bromt Rein. Ik begin te lachen. 'Is mijn jongen jaloers?' Ik buig me voorover en geef hem een kus op zijn lippen. 'I'm yours.' Fluister ik in zijn oor. Rein grijnst. 'Gaan we nu seks in de auto hebben?' Verontwaarigend kijk ik hem aan. 'Best een geil idee.' Vervolgt Rein. Ik geef hem een klap tegen zijn hoofd. 'Geil idee om het thuis te doen, vind je niet?' Glimlach ik. Rein zucht. 'Ergens anders is ook wel eens leuk hoor.' Ik begin te lachen. 'Jij bent echt het meest seksistische persoon die ik ken.' Hij lacht  en rijdt naar zijn huis.

Terwijl ik mijn haren voor de spiegel aan het afdrogen ben, hoor ik geklop op de deur. 'Kom maar.' Zeg ik, en ik maak mijn haren vast in een knot. 'Saar, ik moet je wat vertellen.' Rein pakt mijn hand en begeleidt me naar zijn slaapkamer. We gaan op het bed zitten en Rein kijkt me zenuwachtig aan. 'De jongens en ik, we gaan binnenkort op tour.' Geschrokken kijk ik hem aan. 'Voor hoelang?' Lip bijtend kijkt Rein mij aan. 'Een jaar.' Ik bijt op mijn lip, om mijn tranen in te houden. 'Het spijt me, maar ik kan het niet afzeggen.' Bij deze houd ik mijn tranen niet meer in. Ze beginnen over mijn wangen te stromen. 'Kom hier.' Rein slaat zijn armen om me heen. 'Ik ga je sowieso iedere dag bellen en appen. We facetimen zeker.' Zegt hij, terwijl hij troostend over mijn rug wrijft. 'Wanneer ga je weg?' Negeer ik hem. 'Volgende week.' 'Zo snel al?' Hij knikt. 'Het spijt me.' Hij staat op. 'Ik laat je wel even alleen.'

'Rein, ik ga naar huis.' Rein kijkt op. 'Blijf je niet hier?' Ik schud mijn hoofd. 'Ik heb even tijd nodig voor mezelf.' Ik loop naar de deur gevolgd door Rein. 'Bel je me straks?' Reins ogen staan bezorgd. Hij knikt. 'Ik bel je. Vergeet niet dat ik van je houd Saar, heel veel.' Hij drukt een kus op mijn lippen. Ik glimlach en stap in mijn auto. Ik zwaai naar hem en rijd weg. Wanneer ik thuis aankom gooi ik mijn autosleutels op het keukeneiland. Ik laat mezelf op de bank ploffen en zet de TV aan. Rein gaat voor een jaar weg. Ik kan het niet eens beseffen. Hij is zoveel gaan betekenen voor mij, in zo'n korte tijd.

'Rein: Saar gaat het wel met je? Ik maak me zorgen om je.'

'Ik: don't worry. We bellen zo.'

'Rein: Ik bel je over 10 minuutjes. Ik eet even snel wat.'

10 minuten verstreken, gaat mijn telefoon af.
'Hey.' Zeg ik zonder te kijken.

'Hey babey, gaat het wel?' 'Ja, kan niet beter.'
Ik hoor Rein zuchten. 'Saar, ik kan er niks aan doen en dat weet je.'

'Het is ook niet erg. Ik zit er alleen een beetje mee. Komt wel goed.'

'Nee, ik merk aan je hoe erg je er mee zit. Ik kom bij jou slapen. Om er zeker van te zijn dat het goed met je gaat.' En met die woorden, hangt hij op.

Hij is heel erg lief, maar ik had toch gezegd dat ik tijd voor mezelf nodig had? Begrijp me niet verkeerd. Rein is een schat van een jongen, maar ik heb mijn tijd nodig. Tijd? Het duurt nog maar een week of hij is èèn jaar lang weg van me. Met tijd bedoel ik een dag of twee, en daarna kan ik alles met hem doen wat ik nu nog wil. Veel is het niet. Het enigste waar ik nu zo snel op kan komen is samen in bed liggen in een knuffelhouding en Netflixen? Hmm, sounds good. En dat is zeker wat ik ga doen wanneer ik hem zie.

Samen met Rein lig ik op de bank. Ik schrik op wanneer mijn telefoon begint te trillen. Ik pak op.

'Met Sarah.' 'Hey Saar, met Indy. Ik dacht dat je langs zou komen?'

Ik sla mijn hand voor mijn mond. 'Kut! Ik was het helemaal vergeten. Er zijn wat dingetjes tussen gekomen In, sorry. Is het goed als ik morgen langskom?'

Indy begint te lachen. 'Ja hoor. Zie je morgen. Kus.'

'Is goed. Tot morgen. Kus.' Ik hang op en kijk Rein aan. 'Ik was het helemaal vergeten.' Rein lacht. 'Waarom moet je daarheen dan?' Ik glimlach. 'Ze heeft goed nieuws. Ik heb geen idee.' Rein glimlacht. 'Dan gaan we morgen samen langs.' Hij slaat zijn armen om me heen en ik ga tegen hem aanliggen. 'Ik wou dat ik je mee kon nemen..' Zucht hij zachtjes. Ik til zijn hoofd op en druk een kus op zijn lippen. 'Het is nu eenmaal niet anders. Zullen we pizza bestellen?' Rein knikt en staat op. 'Blijf jij maar liggen. Welke pizza wil je?' 'Hawaii.' Rein knikt en loopt naar de keuken om het foldertje van Domino's te vinden in de keukenla.

I fell hard. (Finished)Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu