hfd. 35

416 22 1
                                    

Pov. Shawn

Ik loop naar de VIP ruimte waar ik Lauren zie staan. Meteen komt er een glimlach op mijn gezicht. Ze ziet er gespannen uit. Ik besluip haar van achteren en leg mijn armen over haar schouders. Ze schrikt maar begint dan te lachen en geeft me een knuffel.

Pov. Lauren

'Wel lied gaan we eigenlijk zingen?', vraag ik nadat we besproken hebben waar ik moet staan en hoelaat we op moeten. 'Ken je stitches?', vraagt hij met een knipoog. 'Tuurlijk ken ik die gekkie!' Zeg ik hard en geef hem een por in zijn zij waardoor hij hard moet lachen. 'Nou sorry hoor princes', Zegt hij waardoor ook ik weer moet lachen.

Het is zover ik moet het podium op. Ik ben super zenuwachtig, maar aan de andere kant heb ik er zo veel zin in. 'Veel plezier straks Lauren!' Hoor ik achter me. Ik kijk om en zie Matthew staan. Nog voor ik iets terug kan zeggen word ik door Shawn het podium op getrokken. Ik lach nog naar hem en hij doet zijn duimen in de lucht.

Ik zie alle mensen. Ze klappen allemaal. 'Hallo allemaal, dit is Lauren. Misschien kennen een aantal van jullie haar wel van foto's. Maar ze woont bij ons in huis sinds een paar maanden. We houden allemaal onwijs veel van haar en een paar weken geleden kwamen we er ook achter dat ze een hele mooie stem heeft. Wij gaan nu voor jullie stitches zingen'.

Ik kijk hem glimlachend aan en we beginnen.

I thought that i've been hurt before...

Nadat we klaar klapt iedereen vrolijk en daar sta ik dan. Met een gezicht van ongeloof loop ik het podium weer af.

'Groepsknuffel!', roept Taylor en komt op me af. Al snel heb ik iedereen om me heen. Het was geweldig! 'Je was zo goed Lauren', zegt Nash als hij voor me staat. Hij tilt me op en sla mijn benen om zijn middel. Ik knuffel hem en hij draait een rondje. 'Ik ben zo trots op je'. Ik word rood en geef hem een kus op zijn wang. Nu word hij ook rood. 'Lauren kom je!?', vraagt Cam waardoor Nash verdrietig kijkt. Ik pak zijn hand en lopen samen richting Cameron en de groep.

Sorry dat ik niet veel schrijf, maar ik heb het heel druk met mijn MBO opleiding aan het Grafisch Lyceum. Ik doe mijn best meer te schrijven. 💖

Scared To Love, Magcon Story (Dutch)Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu