hfd. 20

531 30 1
                                    

Pov. Lauren

Ik word wakker van een hard geluid. Ik zit rechtop in bed en zie Hunter op de grond liggen. 'Hunter?, gaat het?, Wat is er gebeurd?'. Vraag ik snel achter elkaar. 'Ik struikelde over Johnson zijn tas, die hij midden in het pad heeft gezet, en het gaat wel'. Ik sta op en help hem overeind. Als hij alles heeft ingepakt om de dag door te komen loop ik met hem mee naar de huiskamer, waar de jongens allemaal ongeduldig staan te wachten. Als ze mij zien kijken ze verbaasd, 'Nu al wakker?' Zegt Jack J, waardoor ik moet lachen. Als ik naar Hunter kijk zie ik hem geïriteerd naar hem kijken. Ik geef al de jongens nog een knuffel. 'Lees de brief', fluisterd Blake in mijn oor, waardoor ik kippenvel krijg. Volgensmij heeft hij het door en glimlacht. Als ik bij de deur sta om de jongens uit te zwaaien geeft Hunter me nog een luchtknuffel, en Blake een knipoog. Wanneer de auto helemaal uit het zicht is ga ik de brief zoeken. Het is net een speurtocht. Had hij niet even kunnnen zeggen waar hij lag, dat zou alles een stuk makkelijker maken. Ik ga naar de kamer en kijk onder mijn kussen. Niks.

Na een uur de kamer doorzocht te hebben ben ik er klaar mee. Ik heb overal gezocht, zelfs in de hoek van de andere jongens. Ik loop vermoeid naar de huiskamer en zie dat het al tien uur is. Ik besluit maar eten te gaan maken. Ik open de kast met borden, en op het bord ligt de brief. 'Serieus Blake!' Roep ik hard door de kamer. Maar als ik naar de brief kijk moet ik er toch wel een beetje om lachen. Ik hoop dat in deze brief staat, waarom iedereen boos op elkaar is en wat ik fout doe. Ik ga naar de bank en plof neer.

Lieve, mooie, gekke Lauren

Deze brief heb ik geschreven toen jij met Jack G thee aan het drinken was.
Ik wil even zeggen dat het niet jou schuld is dat we ruzie hebben, en ik wil niet dat je je schuldig voelt want dat is nergens voor nodig. Het probleem is alleen dat je:

1. Bloedmooi bent
2. Super grappig bent
3. Je bent heel zorgzaam
4. Je geeft ons de liefde die we altijd al zochten
5. Je bent gewoon heel lief, en betrouwbaar

Ik zal je zeggen, het halve huis vind je meer dan een goede vriendin.
Dit is de reden dat het soms teveel word als je met andere bent, en die zoveel liefde geeft dat we jaloers worden. Ik zei altijd tegen mezelf dat ik toch niet jaloers zou worden, maar ik had het mis.
Ik hoop dat deze brief je wat dingen duidelijk maakt, want dat verdien je.
Cameron zit er trouwens erg mee dat je niet bij hem in het huisje slaapt, en zal je eerlijk zeggen.
Ik heb gewonnen met kop of munt, daardoor zit je bij ons in een huisje. Ik wil niet dat je je schuldig voelt, en ineens anders gaat gedragen. Je kunt er wel met mensen over praten die je vertrouwd.
En ik zal er altijd voor je zijn.

Blake

Bedankt voor het lezen vervolg komt in het volgende hoofdstuk!
Xx 😘😘

Scared To Love, Magcon Story (Dutch)Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu