hfd. 34

450 22 2
                                    

Pov Nash

Ik word wakker en kijk op de wekker. 8:15, de meeste jongens slapen nog. Maar Hunter, Blake en Lauren haar bed zijn leeg. Ik ga de slaapzaal uit naar de bank en zie ze daar zitten. De tv staat aan en ik hoor ze lachen. Ik loop stil naar de bank waar de drie southpark zitten te kijken. Ik geef een gil en ze draaien zich alledrie met een ruk om. 'Nash!, dat was niet grappig! Ik schrok me dood!' Zegt Lauren waardoor ik alleen maar harder moet lachen. Blake en Hunter kijken me aan met een val dood blik. Om het nog even leuker te maken spring ik soepel over de bank zodat ik naast Lauren kom te zitten.

'Goedemorgen Lauren', zeg ik en kijk haar vrolijk aan. Ik zie dat de vrolijkheid niet wederzijds is want ik krijg een duw tegen mijn arm. Ik weet dat ze zich inhoud. Ze staat op en loopt naar de keuken.

Pov. Lauren

Hier zal hij spijt van krijgen ik gebaar naar Hunter dat hij moet komen. Hij merkt aan mijn gezicht al dat ik iets van plan ben en hij grinnikt als hij naar me toe komt lopen. Ik heb de spuitbus met slagroom gevonden en doe een toef op Hunter zijn hand vervolgens doe ik hetzelfde op mijn hand. Hij kijkt me aan en knikt als teken dat hij het begrijpt. We lopen samen de keuken uit en Blake ziet ons staan. Dan gaat hij een gesprek aan met Nash zodat hij niet onze kant opkijkt. We lopen langzaam naar hem toe. Hunter gebaart.. 3... 2... 1.. bij een krijgt hij op allebei de wangen een slangroom klodder in zijn gezicht. 'Revenge!' Roepen Hunter en ik tegelijk. Ik zie Nash boos kijken terwijl ik en Hunter bijna over de grond liggen van het lachen. Ook Blake kan zijn lach niet meer inhouden en geeft ons een high five. Dan kijk ik naar de slaapkamer deur en zie Jacob, Carter en Jack G raar kijken. Wanneer ze Nash zien met slagroom in zijn gezicht weten ze ook hoe laat het is en beginnen ook te lachen.

Nash loopt naar de slaapzaal en kleed zich snel om.

Wanneer ook de rest klaar is gaan we met zijn allen eten.

Bedankt voor het lezen.
Voor mij is school alweer begonnen. Ik ga nu naar het MBO.
Laat weten wat je vind.
😚

Scared To Love, Magcon Story (Dutch)Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu