hfd. 29

516 22 0
                                    

Pov. Lauren

Wanneer we met zijn drieeën de eetzaal binnenkomen zitten de andere jongens al aan tafel. Ze kijken Blake en mij aan met een val dood blik waardoor ik alleen maar moet grinnikken. We gaan rustig bij de jongens aan tafel zitten.

Ik zit tussen Taylor en Shawn. Ik glimlach naar ze en pak een pistoletje. Ik doe er ei, sla, tomaat en kaas op. De jongens kijken elkaar sneaky aan, ik weet dat ze iets hebben gedaan. 'Blake, niet eten!', roep ik net op tijd. De jongens kijken me verbaast aan. Ik zie dat Blake hetzelfde op zijn pistoletje heeft als ik. Zonder verder iets te zeggen loop ik naar de bar. 'Hallo jongedame, kan ik je helpen?' Vraagt de jongen vriendelijk. Ik denk dat hij ongeveer 19 jaar is. 'Mijn vrienden daar hebben iets in mijn broodje gedaan als revange.' Hij lacht en snapt wat ik bedoel. Hij loopt achter de bar en komt terug met een nieuw schaaltje beleg en 4 pistoletjes. 'Dankuwel', zeg ik snel en loop terug naar de tafel. Ik zet het op tafel en Blake en ik beginnen aan te vallen. De jongens hun plan heeft lekker niet gewerkt.

Na het eten gaan we een stuk wandelen, om te kijken wat hier in de buurt is. We zitten hier nog twee weken en de jongens gaan morgen weer fans meeten. Ik zie er best wel tegen op, want dat betekend dat ik de hele dag alleen in het hotel zit. Gelukkig kan ik muziek maken, dat is wel een pluspunt. Ik hoop dat er iets leuks in de buurt is want dan kan ik daar tenminste ook heen als ik me verveel.

Ik loop met de jongens naar buiten en beginnen onze wandeltocht.

Na ongeveer anderhalfuur lopen begin ik dorst te krijgen. 'Jongens ik krijg dorst'. Zeg ik en kijk ze met puppy ogen aan. We zijn niet erg ver gekomen in het anderhalf uur want er kwamen telkens fans van de jongens. Ik moest zelf ook nog een handtekening uitdelen. Er waren ook een paar bitches die me met een vuile blik aankeken, maar ik negeerde het gewoon en lachte overdreven terug.

'Kijk daar hebben ze milkshakes!', zegt Shawn enthousiast. Jacob knikt over enthousiast en springt bij Shawn op zijn rug. 'We komen eraan hoor!' Zegt Jacob waardoor ik nog harder moet lachen.

Wanneer we binnen zijn kijk ik naar de smaken en ga uiteindelijk voor kokos. 'Goede keuze dame', zegt de jongen achter de kassa en geeft me mijn milkshake. 'Dankjewel', zeg ik vrolijk, en loop terug naar de andere jongens. We proosten allemaal met onze bekers, waardoor een paar mensen ons raar aankijken. De jongen die mij geholpen had glimlacht naar me, en geeft me een knipoog. Ik bloos en word aan mijn arm de zaak uitgetrokken waardoor ik bijna struikelde over mijn schoenen. 'Moest dat nou!' Zeg ik hard als ik me omdraai. Ik kijk recht in de ogen van Cameron. Hij haakt zijn arm in mijn arm en zo lopen we terug naar het hotel.

De milkshake was echt heel lekker. Ik zag pas toen ik hem weg wilde gooien dat de jongen van de kassa zijn nummer op de beker had geschreven. Ik moest lachen en heb zijn nummer opgeslagen in mijn mobiel.

Als we terug zijn in de kamer komt Taylor naar me toe lopen. 'Kan ik je even spreken Lauren?', zegt hij met een glimlach. Ik kijk hem verbaasd aan en loop achter hem aan. We staan bij de deur, en Cam geeft hem nog een waarschuwende blik, die hij straal negeerd. We lopen naar een klein kamertje vlakbij onze kamers en sluit de deur.

'Lauren ik weet dat ik geen kans maak bij je, maar je moet weten dat ik je leuk vind. Ja ik Taylor Caniff vind je leuk. Ik heb het lang genoeg verborgen gehouden.' Ik kijk hem verbaasd aan. Ik ben ik de war. Wat moet ik zeggen? Wat voel ik voor hem? Ik laat mijn hoofd naar beneden zakken en kijk naar mijn schoenen. Ik voel een hand onder mijn kin waardoor ik hem aan moet kijken. 'Maak je geen zorgen, je hoeft niks te zeggen. Ik wil alleen dat je het weet Lauren'. Zijn lichaam staat nu bijna tegen mij aan waardoor ik het warm krijg. Hij neemt met twee handen mijn hoofd vast en geeft me een kus op mijn voorhoofd. Hij wil weglopen maar trek hem in een stevige knuffel. Hij glimlacht en geeft me kusjes op mijn haar. 'Je haar ruikt lekker Lauren', zegt Taylor waardoor ik begin te grinnikken. 'Dankje' zeg ik wanneer we weer tegen over elkaar staan. Samen lopen we terug naar onze kamers. Als ik binnen kom lopen, zie ik dat Blake en Cam me meteen nieuwschierig aankijken. Ik negeer het en ga op bed zitten. Ik doe mijn koptelefoon op en luister naar de muziek.

De rest van de avond is er niet veel bijzonders gebeurd. We hebben wel pizza gegeten omdat Jacob bleef zeuren. Niet dat ik het erg vond.

Ik lig nu in mijn bed en denk telkens na over Taylor, Cam, Blake, Hunter, Nash en Matthew. Deze jongens maken mijn leven compleet. Deze jongens hebben mij overal doorheen geholpen. Deze jongens vinden mij leuk. Maar wat voel ik nou voor hen?...

Bedankt voor het lezen.
Ik ga morgen voor 5 dagen naar een camping dus ik weet niet of ik kan uploaden.
Ik ga mijn best doen! Xx 😍

Scared To Love, Magcon Story (Dutch)Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu