hfd 6

836 30 2
                                    

Pov. Lauren

Ik zie Nash naar me toe lopen, en probeer niet zenuwachtig te worden. 'Hey, kan ik hier komen zitten?' Vraagt Nash voorzichtig waardoor ik glimlach. Hij is dus niet de enige die zenuwachtig is op dit soort momenten. 'Tuurlijk mag je hier komen zitten Nash'. Zeg ik zelfverzekerd, waardoor ik bijna trots ben op mezelf. Hij glimlacht en kijkt me aan waardoor ik mijn wangen rood worden. Ik vind dat zo stom, ik heb er veel last van op zulke momenten. 'Waarom hadden Cam en jij eigenlijk ruzie?'. 'We hadden ruzie over jou Lauren'.. zegt Nash verdrietig. Het is ook allemaal mijn schuld. Als ik er niet was geweest, was er ook geen ruzie. Maar ik kan niet meer zonder ze, ookal klinkt dat misschien heel egoïstisch. Ik voel een arm om mijn schouder en ik kom dichterbij Nash zitten. Ik leg mijn hoofd op zijn schouder en het voelt heel fijn. Nash gaat met zijn handen door mijn haren wat ook fijn aanvoelt. Hij is zo lief, maar ik mag en kan nu niet verliefd zijn. Ik wil geen ruzies door mijn schuld.

Wanneer we een tijdje liggen komt Cameron op ons af lopen. Het lijkt eerder snelwandelen en zijn gezicht staat op onweer. Nash raakt ik paniek en rent weg. Hij staat voor me, terwijl ik dacht dat hij voor Nash kwam. Hij zegt niks, maar slaat me dan hard tegen mijn wang. Iedereen staat erbij.. Matt, Carter, Taylor, Aaron, Hunter, Jack J, Jack G Shawn en Nash, die bang om de hoek van de schuur kijkt... Ik voel de pijn bijna niet.. alleen de pijn dat hij me heeft geslagen. Waarom doet hij zoiets!

Pov. Cameron

Ik kom met de jongens terug van het bos, en zie Nash en Lauren praten. Het voelt vreselijk wanneer ik haar met andere zie praten. Ik ga naar binnen en praat even met de jongens. Vervolgens loop ik naar mijn kamer en zie dat Lauren dichter bij Nash komt zitten en haar hoofd op zijn schouder legt. Ik voel woede in me naar boven komen. Ik loop naar beneden negeer de jongens die me raar aankijken en loop snel naar buiten. Ik zie Nash weglopen.. watje denk ik in mezelf en ga voor Lauren staan. Ze kijkt me bang aan. Ik moet me woede eruit slaan en sla haar op haar wang. Ik heb er meteen spijt van en schrik van mijn reactie. Ik kijk naast me en de monden van de jongens gaan open, ze hebben alles gezien..

420 woorden
Bedankt voor het lezen!!
XX

Scared To Love, Magcon Story (Dutch)Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu