↩3↪

2.4K 202 3
                                    

Steve üzerindeki gerginliği atmak için en yakın arkadaşının yanına gittiğinde kendini çimenlerin üzerinde bir çocuğu yumruklarken bulmuştu. Zaten gerginken birde Natasha'ya yaklaşmaya çalışan erkekleri görünce tepesinin tası atmıştı ve bilirsiniz gerisi bir anda oluvermişti.
"O aptala neden numaranı verdiğini hala anlamıyorum?" 
Natasha arkadaşının kolundan tuttu ve sakinleşmesi için onu banka çekti.
"Bursun gidecekti. Onun sana lazım olduğunu biliyordun." 
Steve ellerini saçlarından geçirdi ve sakinleşmek için derin nefesler aldı.
"Devenford'la eşleşmişsiniz diye duydum. Tüm sinirini buna yoruyorum." 
Natasha yeşil irislerini arkadaşına odakladığında Steve istemeden de olsa kendini kedi yavrusu kadar uysal bulmuştu. İşte çocukluk arkadaşının üzerindeki samimi etkisini bu yüzden seviyordu.
"Hangi okulun piçlerinin bir arada olacağını biliyorsun?" 
Natasha başını salladı ve arkadaşının omzuna kafasını koydu.
"Elin acıdı mı Stevie?" 
Steve omuzlarını silkti ve boş arka bahçede gözlerini gezdirdi.
"Şu Bucky denen heriften hiç haz etmiyorum hele de sana..." 
Natasha kafasını kaldırıp arkadaşının gözlerine baktı ve derin bir iç çekti.
"Bu konudaki düşüncelerini daha önce yapmalıydın." 
Steve tekrar özür dileyen bir bakış attı ve arkadaşını kolunun altına çekti.
"Bu maçta sahneye çıkmama olasılığın var mı?" 
Natasha kaşlarını kaldırdı ve arkadaşının omzunun altından çıktı.
"Senin kaptan olarak çıkmama olasılığın neyse benimde o kadar. Hadi zil çalacak." 
Okulun belki de en sevilen iki kişisi arka bahçeden çıkıp her türlü olaya açık olan ön bahçesine adım attılar. Steve ve Natasha dolapların önüne yeni gelmişlerdi ki zil gürültüyle koridorda yankılanmıştı.
"Çıkışta gezeceğiz unutma." 
Natasha gülümseyerek kendi dolabına ilerlerken yine tüm gözler onun üzerine toplanmıştı. Natasha Romanoff her yönden sevilen ve imrenilen bir kızdı. Güzelliği dillere destanken, zekası ve yetenekleriyse okulun efsanesi gibi bir şeydi. Natasha Romanoff klasik lise sınıflandırmalarını kırmak ve kendi kurallarına göre oynamak için yaratılmıştı. Başından trajedik olaylar geçmişti ama bir an bile kendini kötü yola düşürmemiş kabuğunu kırarak gerçek benliğini herkese göstermişti.

Steve sırıtarak dolabını açtığında bu sefer kitapları dökülmemiş ama dün ki gibi bir kağıt parçası yeri boylamıştı. Steve kızın hala gelmemiş olmasına gülerek yerden kağıdı aldı ve bugün ki notu okumak için açtı.
"Devenford'da ki 'piçler' sinirini bozuyor ve onları ağır bir yenilgiyle evlerine göndermek istiyorsun." 
Steve karmaşık el yazısını okuduğunda kaşlarını çattı ve notu tekrar okudu. Notu yazan kişi tamamen Steve'in hissettiklerini kağıda dökmüş ve ona sunmuş gibiydi. Dün ki yerinde duran notun yanına bugün aldığınıda koydu ve fizik kitabını eline aldı. Dersliğe doğru ilerlerken notu yazan kişiyi düşünmeye başladı ve gözlerini devirdi. Eğer yazan bir kız değilse bile ya Natasha'ydı yada takıma yeni katılan siyahi çocuktu. Ve biraz sonra gireceği derste siyahi çocuk hemen yanına oturacaktı, her gün yaptığı gibi.
"Steve, sana fena haberlerim var." 
Steve sırt çantasını masanın üzerine bırakarak sırasına oturdu ve kumral bir kızı kolunun altına almış arkadaşına döndü.
"Devenford'la yapacağımız maç öylesineymiş. Hani şu uluslararası maçlarda yapılan gibi önden verilen tadımlık." 
Steve hala kıza kur yapan arkadaşına göz devirerek kendi sırasına döndü ve kollarının üstüne kafasını koydu.
"Steve zaten haberi duyuncada çekip gittin  neyin var dostum?" 
Steve kafasını yan çevirip yanına oturmuş arkadaşına baktı ve iç geçirdi.
"Devenford lisesinden ve içindekilerden nefret ediyorum. Ne kadar maç için gelmiş gibi görünselerde benim için olaylar daha fazlası, Sam." 
Sam başını sallayarak yorgun görünen arkadaşını onayladı ve ikiside gelen öğretmen için ayağa kalktı. Steve ders başlar başlamaz not tutmaya başlarken, Sam ise kumral kızla uzaktan bakışmaya başlamıştı. Steve ne kadar derse odaklanmaya çalışsa da hem fizikten anlamazdı hemde şu an kafası fazla dağınıktı. En azından bugün çıkışta kafasını dağıtacak ve yarında başlayan maç sezonu için antrenmanlar hazırlanacaktı.

the notes in my cupboard ¤ stony ✅Where stories live. Discover now