Hoofdstuk 24

299 8 0
                                    

Lisa

De volgende morgen gaat het o zo bekende geluid van mijn wekker af op het moment dat ik het gewoon precies niet wilde. Zuchtend sta ik op van mijn bed en pak mijn telefoon. Twintig gemiste berichtjes van twee chats. Als ik Whatsapp open zie ik eerst veel berichtjes over huiwerk en andere dingen die mij niet zo veel uitmaken. Als ik naar de andere chat ga , zie ik een paar berichtjes van Jay.

Jay♡:heeeey babe

Jay♡: hoe gaat het?

Jay♡: ik wilde gewoon even zeggen dat ik het gisteren heel erg leuk vond en ik vroeg mij af of wij nu een stelletje zijn of niet.......

Jay♡: ik wil je niet dwingen!!!!! Maar.....je bent gewoon zo lief.......en ik zou gewoon heel graag je vriendje willen zijn....

Jay♡: wil je trouwens morgen samen met mij naar school fietsen? Ik heb morgen ook het eerste uur.

Een warm gevoel verspreidt zich over mijn buik als ik mij bedenk dat hij speciaal mijn rooster heeft opgezocht én dat hij echt mijn vriendje wil zijn. Snel app ik terug dat ik dolgraag wil dat we samen naar school gaan fietsen en dat voor mij acht uur een prima tijd is. Als ik het appje verstuurd heb gooi ik mijn telefoon op mijn bed en loop naar mijn klerenkast toe. Daar pak ik een zwarte jurk uit die tot de helft van mijn bovenbeen komt. De bovenkant van de jurk is bedekt met kant dat ongeveer tot mijn middel komt. Als ik geschikte schoenen probeer te zoeken voor mijn jurk stuit ik mij op schattige zilverkleurige ballerina's die perfect bij mijn jurk passen.

Als ik de blauwe vrolijke ogen zie die wijzen op mijn karakter concludeer ik dat ik alleen maar een klein beetje mascara nodig heb. Als ik na vijf minuten eindelijk tevreden ben met mijn uiterlijk knik ik goedkeurend en loop mijn kamer uit.

Beneden tref ik mijn ouders aan die vrolijk aan de ontbijttafel zitten. Als ze mij de woonkamer zien betreden worden hun glimlachen alleen nog maar groter.

'O liefje! Wat was ik blij toen ik Jorian zag! Wat een schatje! Hij is zó verschrikkelijk lief en ontzettend gemanierd! Echt precies de man die je nodig hebt als je ouder bent.'

Ik glimlach en krijg een warm gevoel in mijn buik. Er is wel een klein beetje angst in mijn lichaam te bespeuren. Wat als mijn ouders de échte Jorian ontmoeten....?!

'Ja mam , ik vind hem ook verschrikkelijk lief. Hij is erg zorgzaam en is bereid mij te helpen met de wiskunde vakken.'

'Oooh wat super! Ik ben zo blij dat je zo een lief vriendje hebt! Alleen moet je wel iets weten...'

Ik slik een stukje van mijn brood en kijk op , de ogen van mijn moeder steken door mijn ziel en snijden door mijn hart.

'.......je weet toch hoe ik over intimiteiten denk?'

Het stukje brood wat ik in mijn mond kuch ik er bijna uit. Met geluk krijg ik het doorgeslikt.

'Mam , ik ben bijna vijftien. Vijftien! Ik ga toch geen seks hebben op mijn vijftiende?!'

'Lieverd......ik bedoel het niet zo.....maar je ziet genoeg programma's en jongeren die...'

'Dag mam! Tot straks.'

Zuchtend loop ik de woonkamer uit en schud mijn hoofd. Pas als ik mij bedenk dat ik met Jay heb afgesproken krijg ik een lach op mijn gezicht. Als ik de deur opendoe zie ik in het tuinpad Jay aankomen lopen. Zijn glimlach wordt breder als hij mij ziet. Zijn ogen glijden langzaam , veel te langzaam voor mijn gevoel , over mijn lichaam en ik huiver.

'Damn.......je ziet er echt prachtig uit.....'

Ik glimlach van zijn woorden en moet blozen. Ik nooit echt zo goed tegen complimenjes.

SextingOn viuen les histories. Descobreix ara