Hoofdstuk 21

389 9 1
                                    

Lisa

Om precies half zeven gaat mijn wekker. Zuchtend sta ik op uit mijn bed en kijk in de spiegel. Het verwondert mij dat ik geen enorme wallen onder mijn ogen heb. De halve nacht heb ik lopen denken over Jorian , over al onze leuke , geweldige momenten samen.

Flashback

'NEEEE LAAT ME LOOOS AAAAAHHH' hij duwt me in het zwembad en springt er dan zelf ook in. Hij pakt me in het water vast bij mijn middel en trekt me omhoog. Hij kijkt me in mijn ogen aan en plant een kusje op mijn lippen.

'Ik weet dat we nog jong zijn..........maar ik hou van je.......met heel mijn hart.......als je dat maar weet.......' waterdruppeltjes rennen over zijn gezicht en eentje blijft hangen aan zijn lippen , die ik al snel wegkus.

'En ik hou van jou , Jorian.........ik hoop dat dit niet snel overgaat.....'

Hij schudt zijn hoofd en kijkt mij weer aan. Zijn groene ogen stralen , en ik dompel mijzelf in in liefde.

'Ik weet zeker , dat échte liefde grenzeloos is. Het maakt mij niet uit wat ik ervoor zal moeten doen om jou bij mij te houden. Als het moet , zal ik mijn hand in het vuur voor je steken.'

Tranen stromen over mijn wangen van blijdschap en ontroering. Ik heb dit nog nooit gevoeld.

'Echt?' Snik ik.

Hij pakt mijn gezicht met twee handen vast , zodat ik hem wel aan moet kijken.

'Echt. Dat beloof ik.'

Hij trekt mij in een knuffel en laat mij niet los. Ik zou voor eeuwig in dit moment willen blijven......

Einde Flashback

Ik heb niet door dat er een vloedgolf van tranen over mijn wangen stroomt totdat ik in de spiegel kijk en toekijk hoe de tranen langzaam naar benedem stromen , ik doe nieteens de moeite om ze weg te vegen en mijzelf bijelkaar te rapen.

Ik wil hem terug........ik wil onze momenten samen weer terug.......ik wil dat hij mij miljoenen kusjes geeft en mij geruststellende woorden in mijn oor fluistert , dat alles goed komt. Maar ergens weet ik , dat ik hem niet terug kán nemen........ik wil niet dat hij mij pijn doet.....niet nóg meer.......hij moet mij vrezen , IEDEREEN moet mij vrezen. Ik ga op mijn bed zitten , nogsteeds in mijn pyjama en kijk om de klok. Zeven uur. Ik heb nog een uur de tijd , dat is voldoende. Ik pak mijn telefoon en ga naar Instagram. Daar zie ik een foto , waarbij ik aan Jorian moet denken.......

 Daar zie ik een foto , waarbij ik aan Jorian moet denken

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.

Een trieste glimlach verschijnt rondom mijn lippen.

Ik sta op van mijn bed en loop naar mijn kast toe. Daar pak ik een zwarte skinny jeans uit en een zalm roze shirtje dat bedekt is met kant. Ik pak mijn Vans onder mijn bed vandaan en trek ze aan. Mijn blonde krullende haren laat ik los langs mijn schouders vallen. Ik doe er nog wat anti-pluis spray in en loop naar beneden om te ontbijten.

SextingWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu