Hoofdstuk 18

471 10 0
                                    

Als bedankje voor het behalen van 1.05K ♥ ILY♥♡♥

Jorian

(He is still bae♥)

Mijn ogen zijn dik en rood van het huilen. Mijn knokkels zijn kapot en rood van het bloed. Er zitten grote blauwe wallen onder mijn ogen van de hoeveelheid verloren slaap. Ik wrijf in mijn ogen en heb zin om nog harder te gaan huilen dan dat ik al de hele nacht deed. Er wordt drie keer op mijn deur geklopt waardoor ik weet dat mijn moeder voor mijn deur staat. Ik doe niet eens moeite om de chaos in mijn hoofd of in mijn kamer te verbergen , ik doe geen moeite om mijn gezicht te verbergen.

I'm a mess.

Als mijn moeder het tafereel aantreft waarin ik mij bevind , springen er tranen in haar ogen en gaat haar ademhaling belachelijk snel omhoog.

'Liefje.......zoon.......je.....dit......wat.....hoe.........wat is er gebeurd?!'

Ik bijt op mijn lip en kan het niet maken om mijn moeder aan te kijken.
Als ik eenmaal om mij heen begin te kijken , begrijp ik de ernst van de situatie. Alle kasten liggen kris kras door de kamer heen , mijn schoolboeken zijn niet in de kamer te bekenne. Alle pennen en potloden liggen gevaarlijk door de kamer verspreid en alle gelpotjes zijn over mijn andere boeken heen gegoten.

Fuck. This. Shit.

'Mam.....ik........ik......' ik zucht diep en haal verward een hand door mij haar.

'Gaat dit over Lisa?'

Mijn moeder haar toon is zo scherp , dat ik mijzelf bijelkaar moet rapen om de juiste woorden te vinden.

Welke woorden heb ik eigenlijk nodig?

Mijn moeder heeft gewoon gelijk.

Ja , het is Lisa. En verder?

'Ja mam , het is Lisa. Kan je nu alsjeblieft mijn kamer uitgaan?'

'WAT heeft dat kreng gedaan?'

Mijn moeder staat met een rood hoofd en met haar handen in haar zij in de deuropening. Het ziet er bijna komisch uit.

'Mam.......ze heeft niets gedaan.....IK heb het gedaan......'

Haar gezichtsuitdrukking is zo grappig , dat geen enkele acteur of actrice dit na zou kunnen doen.

'Jorian! Hoe kon je haar mee naar bed nemen?! Ben je helemaal goed bij je hoofd?! Je bent vijftien! VIJFTIEN!'

Ik begrijp nu pas wat ik net gezegd heb , en kan mezelf wel voor mijn kop slaan.

'Mam.....nee.......fuck , zo bedoel ik het niet....'

'Ow , en wat bedoel je dan WEL?!'

Ik sluit mijn ogen en bijt op mijn lip. Mijn ogen openen zich , wat een eeuwigheid lijkt te duren. Ik zucht en schud mijn hoofd.

'Moet ik het héle verhaal vertellen?'

Ze knikt en gaat op de rand van mijn bed zitten.

'Een paar dagen geleden wilde ik Lisa verrassen na schooltijd; ik heb haar opgewacht voor het lokaal van haar laatste les. Ik dacht dat ze het wel leuk zou vinden.......' een zucht verlaat mijn lippen. Ik begrijp nu pas hoe dom mijn verhaal nu wel niet klinkt. Alsof ik in de klas met iemand aan het praten was en moet uitleggen aan ee leraar waaróm ik aan het praten was. Ugh. Dit is echt zo verschrikkelijk.

'Ga veder!' Dringt mijn moeder aan. Ik knik.

'Toen ze het lokaal uitkwam , als laatste , en mij zag kon je bijna de tranen ín haar ogen zien. Ze vertelde dat ze van een klasgenoot van haar een briefje op haar tafel kreeg gelegd. Daarin stond dat ik nudes van haar zou hebben verspreid en tegen mijn vrienden zou hebben gezegd dat ze "geweldig is in bed". Geen van die dingen zijn waar , echt niet! Dat heb ik ook tegen haar gezegd. Ze geloofde mij. Gisteren zag ik Lisa op school met Rebecca , het meisje dat haar dat briefje had gegeven. Rebecca liet de foto zien van Lisa , alleen met haar BH en string aan. Maar ik weet ZEKER dat ik GEEN foto van haar heb gemaakt , laat staan dat ik die zou verspreiden. Het bijzondere is , dat de foto vanuit mijn kamer is gemaakt. De foto is nog niet verspreid , maar dat gaat snel gebeuren als die bitch haar bek niet gaat houden. Daarbij , gaat het vast en zeker snel rond dat het uit is tussen mij en Lisa , of nouja , dat Lisa ruimte nodig heeft. En ja , natuurlijk wil iedereen wel weten wat de reden is van deze "relatiepauze".' Mijn handen zijn gebald tot vuisten en ik span ze verschrikkelijk aan. Ik heb niet door dat er een regenvloed van tranen over mijn wangen lopen totdat mijn moeder met haar duimen de tranen probeert weg te vegen. Ik verberg mijn gezicht in mijn handen en zucht diep.

'Ik hou zielsveel van Lisa , welke fucker wil er nou voor zorgen dat Lisa bewust onze relatie wil beïndigen?! Dit is gewoon een grote fucking nachtmerrie.....' ik hik tussen mijn woorden door , wat er voor zorgt dat ik mijn emoties niet in bedwang kan houden en de waterval doorgaat met stromen , als een stortbui dat maar niet lijkt op te houden.

Mijn moeder wrijft met haar hand over mijn rug en zucht diep.

'Maar je moet je eens inbeelden hoeveel pijn Lisa nu heeft.....'

'DAT HEB IK AL GEDAAN , EN DAT DOE IK NOGSTEEDS......MIJN HART KAN HET NIET AAN ALS IK HAAR KWIJTRAAK.....'

'Jorian , denk even na. Zou jij , als je Lisa was , bij de jongen blijven waar je zielsveel van houdt , maar tegelijkertijd heeft verraden en een slechte naam heeft gegeven , misschien wel voor je hele leven?'

'MAAR IK HEB HET NIET GEDAAN!'

'Ik geloof je , en ik sta altijd achter je , als je dat maar weet. Maar helaas , heb je geen enkel bewijs dat jij het niet zou hebben gedaan.....sterker nog , je staat in het nadeel , zwaar in het nadeel , Jorian......'

'Wat......?!' Het woord is niets meer dan een geproduceerd hikje , waarvan het beginsel lucht was.

'Dat maak ik uit , na wat jij vertelde. Als ik de foto met eigen ogen zie , kan ik er denk ik wat meer over oordelen. Maar uit wat jij vertelde , zit je zwaar in het nadeel. Ten eerste , is de foto in joúw kamer gemaakt , in JOUW kamer! Dat is al bewijs genoeg. Ten tweede , heb jij volgens anderen gezegd dat ze goed is in bed , wat betekent dat je het met haar gedaan zou hebben. Je hebt zelfs een getuige , die Rebecca. Ten derde , is het in het geheel mogelijk dat jíj die foto gemaakt zou hebben. Jij bent haar vierde. Tenslotte ten vierde , is het strafbaar om seks te hebben onder de achttien , in feiten. Behalve als er een klein verschil in leeftijd is. Als ze naar de politie zou gaan met dit verhaal , zou je op z'n minst aangegeven worden en misschien een strafblad kunnen krijgen.'

Met open mond heb ik geluisterd en kom inderdaad tot de conclusie dat als je alle feiten op een rijtje zou zetten , je een hele aangifte op zak zou kunnen zetten. Paniek beneemt mijn lichaam , tegelijkertijd met angst en teleurstelling. Ik zou mij niet kunnen voorstellen dat Lisa aangifte zou kunnen doen tegen mij........fucking aangifte.........

'Lieverd........ik kan hier niets mee zolang jij die foto niet weet te bemachtigen. Misschien heb je het wel verkeerd gezien , maak ik onjuiste en snelle conclusies zonder te weten wat er écht achter schuilt. Straks zie je , dat er een heel ander verhaal achter schuilt.'

'Mam , ik zal er alles aan doen om die foto te bemachtigen.'

Ik vertel maar niet dat ik zelfs in staat ben om geweld te gebruiken , als dat de enige manier is om mijn Lisa weer terug te krijgen.

Belangrijk! Lees de Authors's note !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

I'm crying right now........

Ik wil ook zo'n lieve jongen omfgsjdnkjakkns. Hij is zooooo bae ♥

Eigenlijk vind ik het best zielig voor onze lieve Jorian....... hij heeft in feiten helemaal niets gedaan , en straks krijgt hij nog een strafblad ook! I'm crying....... :'(

Wat vinden jullie van dit hele gedoe?

Ik ship die twee gewoon , maarjaaaaa ........♡♥

Ik werk nu trouwens vooruit , zodat ik mij NOOOIT meer schuldig hoef te voelen over late updates of eigenlijk gewooon over-de-datum-updates.

Dus tegen de tijd dat jullie dit hoofdstuk lezen , ben ik al rond hoofdstuk 30 , het einde dus. Ik weet niet hoe dit verhaal precies gaat lopen , dus het zou zelfs kunnen dat ik tot hoofdstuk 40 kom. Maar ik wil niets beloven!!!

En soooorrrryyyyy , maar er komt écht geen deel 2 :'( Ik weet gewoon zeker dat als we hier klaar mee zijn , het simpelweg overbodig wordt om een deel 2 te maken. Daarbij ben ik druk bezig met "Naked" , "My Mistake" en een "coming soon" boek :) de titel vertel ik de volgende keer :)
Maaarrrrr , het leven zit vol verassingen , dus heel misschien......is er een kans dat ik een deel 2 van Sexting maak , maar dan gaat het sowieso wel anders heten.

Nog een vraagje: willen jullie foto's zien over hoe de personages er ongeveer uitzien? Of willen jullie dat liever zelf bedenken. Dat doe ik dan wel aan het eind van het boek.

All the love ,

Jolie ♥♥♥

SextingUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum