Hoofdstuk 3

1.9K 20 2
                                    

De dagen leken knagend aan mij voorbij te gaan. Ik deed of mijn huiswerk , of appen met Jorian.  Op school ging het niet echt denderend.  Elke keer keek ik beschamend op Magister om mijn laatste cijfers te aanschouwen , maar klikte het gelijk weer weg. Mijn ouders baren zich niet veel zorgen om mij. Ik ben voor hun een wolkje dat door de lucht heen vliegt.  Ik moet stil zijn , luisteren en mijn huiswerk maken.  Als ik dat allemaal doe, vallen ze me niet meer lastig.  Mijn ouders hebben een druk leven. Ze zijn acteurs , en hebben een paar maanden geleden een geweldige kans voor een rol in een film gekregen. Uiteraard hebben ze die rol met open armen in ontvangst genomen. Ik leef eigenlijk grotendeels op mijzelf , ik heb geen hulp bij huiswerk en al maanden geen kus of knuffel gehad.
Ik word uit mijn gedachte gehaald door de Engelse lerares die mij bevreemd aankijkt.
'Are you okay? Are you a little bit down or something? '
Ik weet niet hoe ik moet reageren en kijk met glazige ogen naar haar liefdevolle ogen. 
'Nee...... I mean , no.  I'm just........... Sorry. '

'Never mind. I want to speak with you after the lesson. Do you have time to speak with me? '

'Yes , I have. '
'Okay , that's great' en ze geeft mij een warme glimlach. Ze is niet alleen mijn Engels lerares , maar ook mijn mentor.

Ik probeer mij in het boek te verdiepen als Rebecca mij aantikt en met een verrot gezicht mij grijnzend aankijkt.
'Lieve schat , ik zou maar oppassen.  Je laat namelijk overal jouw telefoontje slingeren, zonder pincode , en ik kan het niet laten om er in te kijken. Dus , wat ik vervolgens doe? Klikken bij de leiding. Succes straks! ' en net op dat moment gaat de bel.

Heeey guysweer een hoofdstukje
Ik heb vandaag en de rest van de week lekker veel tijd , dus ga ik maar schrijven dat is wel leuk , denk ikHet zou heel lief zijn als jullie een comment of een stem achterlaten (allebei mag ook ) zodat ik weet wat jullie er van vinden. Dit is een nieuw boek , en ik wil het graag zo goed mogelijk maken

Byeeeeeeeeee
Jolie

SextingWhere stories live. Discover now