Hoofdstuk 9

1K 19 1
                                    



Zijn armen rusten op mijn middel , zijn ogen fonkelen in het licht van de maan. Zijn licht krullende blonde haren waaien zachtjes mee in de wind en mijn ogen zijn gekluisterd aan zijn glimlach.

Ik vroeg mij altijd af hoe een mens altijd zou kunnen glimlachen , altijd blij zou kunnen zijn met elke dag , ieder uur , iedere minuut en iedere seconde. Het was praktisch onmogelijk , totdat ik Jorian tegen kwam.

Ik leg mijn hoofd op zijn borst en duizenden stralen warmte schieten als raketten door mij heen , ik moet een hap lucht nemen om mijn ademhaling onder controle te krijgen en voor even , leg ik mij neer bij dit moment.

Mijn huid is zo ontzettend koud , dat Jorian zijn armen mijn winterdeken zijn. Zijn zachte stem sust mij in het diepst van mijn gedachtes.

Ik wil er niet aan denken over wat er is gebeurd.

Ik wil er niet aan denken over wat er zou kunnen gebeuren.

Slechts het enige wat ik wil , is in het hier en nu zijn. Dicht tegen Jorian aangekropen met mijn ogen dicht , in samenwerking van zijn stem die door middel van prachtige liedjes mijn zorgen sust.

De prachtige sterrenhemel bedekt ons , en een onbegrijpelijk gevoel schiet door mij heen als ik mij besef dat de sterren over ons waken. Als ik goed naar de tekst luister die Jorian zingt , vormen mijn lippen een glimlach.

'Take me into your loving arms..........kiss me under the light of a thousand stars..........place your head on my beated heart.......I'm thinking out loud , maybe we foud love right were we are.....'

Zijn prachtig mysterieuze ogen vinden de mijne  , mijn hele lichaam lijkt van klei te zijn en ik voel mij erg breekbaar worden. Heel langzaam komt hij steeds dichter bij mij totdat er nog maar twee centimeter tussen ons in zit. Al mijn botten zijn slechts gesmolten boter , mijn hele lichaam verlangt naar zijn aanraking , naar zijn liefde en naar zijn prachtige zoete lippen.

Een klein kusje plant hij op mijn lippen en ik lijk wel  zand. Zijn handen glijden langs mijn armen naar mijn taille en een explosie van extase vult mijn hele lichaam als een zee vol met water. Hij kijkt mij diep in de ogen , ik heb het gevoel alsof hij ze eruit kan branden van verlangen. Ik zou willen dat hij mij voor altijd zou kunnen blijven aanraken.

Hij neemt mij in zijn armen en een gelukzalig gevoel vult mij vanaf mijn kruin tot aan mijn tenen. Nog nooit het ik mij zo vredig gevoeld , en de sterren en maan verlichten lichtjes , waardoor ik alleen maar de contouren van zijn gezicht kan onderscheiden en zijn heldere groene ogen. Ze zijn net een bos , waar ik zou willen verdwalen en voor eeuwig daar zijn. Het geluid van zijn bonkende hart klinkt als een liedje dat ik vijftig keer achter elkaar zou willen luisteren , nee , misschien wel honderd keer. of duizend keer. Ontelbaar veel keer. Alle geuren exploderen intens in mijn neus en ik geniet in volle teugen van elk geluid , elke geur en elke kleur die ik kan waarnemen. Mijn zintuigen zijn professionele zakkenrollers , die alles in zich op willen nemen om het vervolgens in mijn herinneringen achter te laten.

Jorian trekt mij nog dichter naar zich toe en fluistert vier woorden.

Vier woorde n , waardoor ik smelt.

Vier woorden , waardoor ik breek.

Vier woorden , waardoor ik versplinter in de duisternis.

Vier woorden , waarvan ik mezelf afvraag of alles nog wel vastzit aan mijn lichaam.

Vier woorden , die genoeg zijn om mijn hart te breken en te scheuren tegelijk van pure vreugde.

'Ik hou van je......'

En een tedere kus, nestelt zich op mijn lippen , die niet kan stoppen met branden.




#relationshipgoals

Dit is gewoon zo.......gewoon zo..........omg  <3

Dit zou ik zooooooooo graag met mijn crush willen omfgwjfsaksfhskafsh

Alle the love,


Joliexxx

SextingWhere stories live. Discover now