Bölüm 15 (Düzenlendi)

1K 95 0
                                    


                                                                                         - Claire -

                                                                                         - Claire -

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.

Hançerle birlikte parktan çıkar çıkmaz bizim evin yolunu tuttuk. Chris ve John onlara haber vermediğimiz için kızacaktı ama başka şansımız yoktu. Eve varmak üzereyiz diye düşünürken yolun ortasında yerden büyük toprak parçası çıktı. Dan ani fren yapıp durdu.

Dışarı bakındım ve yan tarafta Jenny denen kızı gördüm. Arkamızdan da aynı şekilde büyük bir toprak parçası çıkardı ve yolumuzu tıkadı. Toprak parçaları bize doğru yavaşça geliyordu, bizi sıkıştıracaktı!

"Aradan inin!"

Kapıları açamadan toprak parçaları iki taraftan arabaya sertçe çarptı. Çarpmanın etkisiyle başımı koltuğa vurdum. Arabanın hava yastıkları açılmıştı ve Jenny bizi ezmeye devam ediyordu. Bizi öldüreceklerdi, demek planları buydu! Nasıl bu kadar aptal olabilmiştim, nasıl fark edememiştim!

"Burada öleceğiz!"

Jenny bizi sıkıştırmayı bıraktı ve toprak parçalarını geriye çekti. Jenny'in yüzündeki sinsi gülüşü görünce ne yapacağını anladım. Bir kez daha topraklar ile bize iki taraftan vurmaya hazırlandı.

"CHRİSSSSSSS!"

                                                                                       - Mason -

                                                                                       - Mason -

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.

Oturma odasında telefonla uğraşırken Chris merdivenlerden hızlıca inip dışarı çıktı.

"Chris?"

Bende peşinden çıktım ve ona yetişmek için koştum.

"Chris nereye?" Arkasına bakmadan koşuyordu, belli ki bir şey olmuştu. Peşinden ona yetişmeye çalıştım, ileride bir şeyler oluyordu. Yolda ezilmiş bir araba vardı.

Chris cebinden bir şey çıkartıp bir kıza fırlattı. Kızın kim olduğunu yaklaşınca fark ettim, Jenny! Chirs arabaya koşunca bende yanına gittim ve arabadakileri görünce donup kaldım.

Element Varisleri 2 (Düzenlendi)Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu