Bölüm 9 (Düzenlendi)

1.1K 119 7
                                    


Sabah yine okula gitmek için uyandım, haftanın başı. Umarım bu hafta aksiyonlu geçmez. Bugün tek başıma geldim okula çünkü Dan uyanamamıştı. Emma ile tam olarak barıştık sayılmazdı, biraz zamana ihtiyacımız vardı. Okulun girince Claire'i bir bankta tek başına otururken gördüm, bugün gelmez diye düşünmüştüm. Yanına gitmeli miyim? Belki hiç konuşmasak daha iyi olur. Onu görmemiş gibi yapıp yanından geçmeyi düşündüm ancak beni gördü. Hemen yanıma geldi.

"Selam."

"Selam. Nasılsın Claire?"

"İyiyim sadece su ile ilişkim kesildi. Belki de bu iyi oldu, sürekli başıma bir şey gelecek mi diye düşünmüyorum."

"O güçler sana özeldi Claire."

"Biliyorum ama belki de böylesi benim için daha iyi olur."

Bende başlarda böyle düşünmüştüm, rahat hayatım varken aksiyon-gerilim filminin ortasında buldum kendimi. Uzaktan Emma'nın geldiğini gördüm ve bizi görünce yanımıza geldi.

"Nasılsın Claire?"

"İyiyim, hadi derse gidelim." Belli ki Claire daha fazla konuşmak istemiyordu. Bizde peşinden derse gittik.

***

Gözlerimi açınca kendimi erkekler soyunma odasında buldum. Buraya ne zaman gelmiştim hiç hatırlamıyorum. Kimse yoktu, tek başıma oturuyordum. Koridora çıktım kimse yoktu, herkes derste olmalıydı. Peki benim burada ne işim vardı. Saate göre son derste olmalılardı ve bitmesine az kalmıştı. En son hatırladığım ilk derse girmiştim ve sonrası yoktu. Çantamda sırtımdaydı, dışarı bahçeye çıktım ve diğerlerinin çıkmasını bekledim.

Ders bitiş zili çaldı ve diğerleri dışarı çıktı beni görüp yanıma geldiler.

"Son derse niye girmedin Alan?"

"Bilmiyorum Emma, gözlerimi açtığımda kendimi soyunma odasında buldum. En son ilk derse girdiğimi hatırlıyorum gerisi yok."

"Ne demek hatırlamıyorum? Kaç ders girdik, öğle arası yemek yedik dostum."

"Hiç birini hatırlamıyorum Dan." Neden hatırlamıyordum? Ne olmuştu bana?

"O zaman sabahtan beri kim vardı yanımızda?"

Bilmiyorum anlamında başımı salladım.

"Eve git dinlen Alan, kaç gündür zor zamanlar geçirdin."

"Haklısın Emma. Sizinle sonra konuşuruz." deyip evin yolunu tuttum.

Eve vardığımda odama çıkıp kendimi direk yatağa attım. Gözlerimi kapattım, uyumaya çalışacaktım.

***

Bir kaç haftadır bazı yaşadığım olayları hatırlamıyordum. İlki kadar uzun sürmese de bir kaç saat hafızamı kaybediyordum. Annemle babama anlatınca beni hemen doktora götürdüler ve tabi hiç bir şey çıkmadı. Gayet sağlıklı olduğumu söylediler ve bu onları daha da endişelenmelerine sebep oluyordu. Beni de korkutuyordu!

Diğerleriyle de konuşmamıştım, John ne aradı ne sordu. Belki de Claire'e soruyordur. Hoş Claire de bizimle pek takılmıyordu. Yemek saatlerinde bile yanımıza gelmiyordu, böyle olmamızı hiç istememiştim ancak birbirimizden kopuyorduk. Sam okulda bizimle hiç konuşmadı, okula az geliyordu. Dracula'nın bir planı olduğundan şüpheleniyordum.

Bugün günlerden Cuma, okul bitmişti ve eve varmak üzereydim. Bizim evin önünde John'un arabasını gördüm, içinde beni bekliyor olmalıydı. Hemen gidip öne yanına oturdum.

Element Varisleri 2 (Düzenlendi)Where stories live. Discover now