Bölüm 13 (Düzenlendi)

1.1K 103 10
                                    


                                                                                       - Alan -

Evden hançerle çıktım fakat ellerim titriyordu. İçeride onları öyle bırakmak çok zordu. Evde Chris ve Elena yoktu, belki onlara ulaşabilirsem evdekileri kurtarabilirdik. Saate baktım yarım saatten az vaktim kalmıştı. Mike ve Blair'in yanına gittim.

"Hançeri aldın mı?"

"Evet Blaire bende."

"Gidelim o zaman. Önden buyur."

Dediğini yapıp önden yürümeye başladım. Hızlı adımlarla yürüyordum onlarda beni kaçırmamak için hızlanmışlardı. Yıldırım kullanarak onlardan kurtulma ihtimalim olabilirdi fakat Rick'in zarar görmesini de istemiyordum.

Varmak üzereydik, uzaktan Dracula ve Rick'i görebiliyordum. Yetişmiştim, biraz daha hızlandım fakat Dracula dur işareti yaptı.

"Hançeri alın elinden." diye emir verdi ve Jenny gelip elimden aldı. Verirken Rick'in bana ters bakışlarını gördüm, yanlış yaptığımı düşündüğünü biliyordum fakat ben onunla aynı fikirde değildim. Jenny gidip Dracula'ya hançeri uzattı. Dracula hançeri kılıfından çıkarttı ve tutacakken birden yere bıraktı. Hançer elini yakmıştı. Bu sırıtmama sebep olmuştu ve Dracula görünce suratı sinirden kızardı.

"Demek sana komik geldi Yıldırım bakalım buna da gülebilecek misin?"

Kemerinden hançerini çekti ve Rick'in boğazına sapladı.

"HAYIRRRRRRR" Yıldırım hazırlayıp tüm gücümle Dracula'nın üzerine yolladım. Yıldırım çarpmasıyla yere savruldu ve titremeye başladı. Rick'e koşacaktım ki Jenny toprak parçaları atarak beni yere düşürdü. Bir tanesi başıma çarpmıştı ve başımın sarsılmasına sebep oldu, kalkmaya çalışırken Mike üzerime çıktı ve elindeki buz parçasını saplayacakken kolunu tuttum ve yıldırımla onu çarparak geri ittim. Üçüyle baş etmem mümkün değildi. Kollarımdan ve bacaklarımdan toprakla yere sabitlendim. Jenny geldi karşımda durdu ve eliyle toprağı sıkmaya başlayınca acıdan bağırmaya başladım. Blaire elinde hançerle geldi ve kılıfından çıkardı. Üzerimde kullanacaklardı. Blaire yüzüme yaklaştı:

"Bakalım bu hançer senin üzerinde nasıl bir etki gösterecek?"

"Yapma Blair." Blaire hançerin ucunu yanağıma gezdirmeye başladı.

"Yap şunu artık Blaire."

"Sadece biraz eğlenmek istedim. Neyse elveda Yıldırım."

Hançerin yaratacağı acıyı düşünmemeye çalışarak gözlerim kapattım. Ancak bir şey olmadı, gözlerimi yavaşça attım ve karşımda Mason'ı gördüm.

"İyi misin?"

"Evet ama Rick."

"Ona yapabileceğimiz bir şey yok artık, seni bu topraktan çıkartmalıyız."

Kendimi düşünecek mecalim yoktu, Rick'e baktım. Yerde boğazında akan kanla yerde yatıyordu. Bugün karşımda gerçekleşen ikinci ölüm. İkisi de benim yüzümdendi. Elena ve Chris; Jenny ve Blair ile dövüşüyordu.

"Onlara yardım et Mason!"

Beni bırakıp onlara yardıma gitti. Bende yıldırıma odaklanarak toprağı parçalamaya çalıştım fakat yapamıyordum, kıpırdadıkça canım yanıyordu. Ama şu an kendimi düşünecek halde değildim.

                                                                                  - Claire -

                                                                                  - Claire -

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
Element Varisleri 2 (Düzenlendi)Where stories live. Discover now