~6~

9K 497 110
                                    

Sabah baş ağrısıyla uyandım dün yaşadıklarımı düşünürken baya strese girmiştim ve evlenmemek için planlar yapmıştım. Düğünden kaç veya Jungkook'u aldat gibi  şeyler.

Saate baktığımda okul vaktinin yaklaştığını gördüm ve yatağımadan kalkıp banyoya doğru yöneldim.
Duşumu alıp dişlerimi firçaladım ve üstümü değiştirip çantamı alıp aşşağıya indim.

"Günaydın karıcığım " diye bağıran Jungkook'la karşılaşmayı beklemiyordum.

"Neden burdasın Jungkook? " bu çocuk'la bir ömür geçirmek mi? Ciddi misiniz ? Yüzünü bile görmeye tahammül edemiyorum!!! .

"Çok kabasın hayatım sadece karımı almaya geldim"

"Ama burda senin karın yok Jungkook " sert konuşmuş olabilirim ama zorla evlendirilen birine göre sesimi hiç çıkartamıyorum değilmi.

"Hwa Young-ahh sen benim kadınımsın alışsan iyi edersin "

"Daha evlenmedik bile Jungkook bu neyin sahiplenmesi " dediğim şeye karşılık olarak göz devirmişti.

"Hadi gidiyoruz hayatım " deyip beni çekiştirmeye  başladı. O büyük elleriyle nasıl sıkıyosa.

"Ya Jungkook bıraksana" bileğimin mosmor olduğunu bahse girerim.

"Bin arabaya bebeğim " kapıyı açmış ve ben kaçıcakmışım gibi orada dikiliyodu.

"Neden biniyim ? Belki beni kaçırıcaksın " ve yine göz devirdi .

"Hayatım bin yoksa okula geç kalıcaz hadi " Okula geç kalmak istemediğim için binmek zorunda kaldım yoksa bu kas yığınının yanına bile yaklaşmam.

"HwaYoung?" şükürler olsun bu sefer sevgi sözcüğü kullanmadı.

"Ne var yine " sesimin sert çıkmasına özen göstererek.

"Okuldakilere ilişkimizi açıklayacağız değil mi?" Okuldakileri tamamen unutmuştum eğer böyle evlenir ve açıklarsak herkes tarafından yanlış anlaşılır.

"Hayır açıklamayacağız Jungkook ve birbirimizi tanımıyormuşuz gibi davranıcaz" herkese 'bakın ben okulun en popi çocuğuyla evleniyorum' imajı vermek istemiyorum.

"AÇIKLAYACAĞIZ HWAYOUNG!!!" birden bağırınca istemeden de olsa korkup sıçramıştım Jungkook bunu fark edince biraz da olsa yumuşamıştı. Ve yüzümü elleri arasına alıp gözlerimin içine bakıp bir yandan da yanaklarımı okşuyorsu. Dudaklarını yalayıp devam etti.

"Bak HwaYoung sen ne kadar güzel olduğundan haberin yok dün okulda bütün erkekler sana bakıyordu eğer bana ait olduğunu bilirlerse sana bakan erkek sayısı biraz da olsa azalacaktır." bunun üzerine sadece kafamı salladım ama hala okulun bilmesini istemiyordum.

"Ama Jungkook tanışalı sadece iki gün oldu ve bir evleniyoruz sancede yanlış anlaşılmaz mı? " dediğim şeyle büyük ellerini yüzümden çekip gülmeye başladı.

"Mesela nasıl şeyler hayatım?" işte sormasını istemediğim soruyu sordu cidden sormasan olmaz mı?.

"Ş-şey işte" bunu söylerken kekelediğimi sonra anlamıştım. Ama Jungkook tatmin olmamışca bakıyordu.

"O 'şey' ne işte bebeğim bende onu soruyorum" 'şey' kısmı bastırarak söylediği için biraz utanmıştım ama istediğini vermeye niyetim yoktu.

"Anlamamış olman imkansız Jungkook" söylemeyecektim yoksa Jungkook'un ağına düşerim. Jungkook biraz daha bana sokulup saçımla oynamaya başladı.

"Ama ben senden duymak istiyorum bebeğim" kulağıma eğilip söylemesi beni daha çok uyandırmıştı.

"Hadi ama hayatım utanmana gerek yok evlenince o şeyleri bol bol yapıcaz zaten" biraz durdu ve dudağını yaladı. " şimdi söyle o 'şey' ne ?". Hala dibimdeyken bunu söylemek çok zor olsada söylemeden bırakmayacağını biliyordum.

you're just mine | jjkHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin