Charlie Charlie Challenge

1.5K 22 16
                                    

Charlie Charlie Challenge yani Charlie Charlie Ritüeli, The Pencil Game benzeri ünlü bir ruh çağırma ritüelidir. Bu bölümde size bu ritüeli anlatacağım. İyi okumalar.

❌Deneyip-denememek ve olası sonuçlara katlanmak sizin sorumluluğunuzdadır. Ben üzerime almıyorum.❌

Bu ritüel için ihtiyacınız olan bir kağıt ve iki adet kurşun kalemdir. (Kalemler çok küçük olmama şartı ile açılmış olabilir fakat tercihimiz açılmamış kurşun kalemdir.)

İşte başlıyoruz, öncelikle kağıda medyadaki gibi yes/no yazın. Sonra üstüne önce yatay şekilde olan kalemi daha sonra ise dikey olarak diğer kalemi önce koyduğunuz kalemin üstüne koyun. Kalemler dengede durmalıdır. Daha sonra "Charlie Charlie Geldin mi?" veya "Charlie Charlie Can We Play?" ya da "Charlie Charlie Are You Here?" deyin. Geldiğini anladığınızda cevabı evet veya hayır olan sorular sorabilirsiniz. (Sorular İngilizce olursa daha kolay olur diye biliyorum.)

Charlie Charlie'yi gönderme vakti geldiğinde ise "Charlie Charlie Gitmelisin" diyerek onu gönderin. Eğer hayır deyip gitmemekte ısrar ederse siz de ısrar edin. Gitmezse kağıdı ve kalemleri alıp yok edin.

Denemek isteyenlere bol şans.😊

Korkunç Gerçekler☕Where stories live. Discover now