Astral Seyahat Hakkında

1.6K 49 23
                                    

Astral seyahat gerçekliği hala tespit edilmemiş bir konudur. Genel bir tabirle, astral seyahat ruhun bedeni terkederek farklı bir boyuta geçmesidir. Yani beşinci boyut. Bu geçiş sırasında bilinç açıktır ve ayrılan ruh bilinçte izlerini taşır.

Bu konu hakkında en çok araştırmayı Robert Monroe adında bir yazar yapmıştır. Halen devam eden bu araştırmalar ABD'de Monroe Enstitüsü adıyla bilinen bir kurumda yapılmaktadır.

Astral seyahat nasıl yapılır?

Astral seyahat yapmanın 2 farklı yolu vardır. Bunlar;

1) Gevşeme : Rahat bir yatak ve sessiz bir ortam seçimi yapılmalıdır. Yatağınıza uzanın ve gözlerinizi kapatın. Gözlerinizi kapalı tutun ve bir yandan gitmek istediğiniz yerleri düşünün. Birkaç dakika sonra bütün bedeninizin ağırlaştığını hissedeceksiniz. Daha sonra gözlerinizi açın fakat durumunuzu bozmayın ve yerinizden kıpırdamayın. Birkaç dakika daha bekledikten sonra artık astral seyahate hazırsınız demektir.

2) Uygulama : Bu işlem için de rahat bir yatak ve sessiz bir ortam şarttır. Yine gözlerinizi kapatın ve gideceğiniz yerleri düşünün. Daha sonra bir gücün sizi yukarıya çekmek istediğini düşünün ve bunu gerçekten isteyerek yapın. Vücudunuzdan çıtırdamalar, kulaklarınızda çınlama sesleri ve kalp atışlarınızda hızlanma meydana gelecek. Bundan sakın korkmayın. Bu çok doğaldır. Birkaç dakika daha bekledikten sonra artık astral seyahate hazırsınız.

Bilgi: Amerikalı Kevin Bohm adında bir üniversite öğrencisi, astral seyahat ile sınav sorularını görmüş ve girdiği tüm sınavlardan 'AA' almıştır. Üniversiteyi bitirdikten sonra bu sırrını açıklamıştır.

Korkunç Gerçekler☕Where stories live. Discover now