Çocukların Anlattığı Ürpertici Olaylar Part 1

1.5K 59 8
                                    

İyi okumalar... Vote vermeyi unutmayın...

~ Kızım ben hamileyken ölen bir arkadaşımın fotoğrafını gördü. Fotoğraftaki kadının uyuması için kendine şarkılar söylediğini söyledi. Arkadaşım eğitimli bir opera sanatçısıydı.

~ İlk çocuğum doğduğundan beri içine kapanık, sessiz ve dalgın bir çocuktu. İki yaşındayken birgün onu banyoda aynanın karşısında dikilirken yakaladım. Kendisini izlediğimin farkına bile varmadı. Gözlerini kırpmadan aynada kendi gözlerine bakıp "Her şey çok iyi gidiyor" dediğini duydum.

~ 3-4 yaşlarındayken kızımı odasında gülerken yakaladım. Ona komik olan şeyin ne olduğunu sorduğumda bana "Önemli birşey değil anne. Sadece gözleri kaşıkla oyulduğunda ne kadar komik bir ses çıkardığını hatırladım." dedi.

~ Bir gece arkadaşımın çocuklarına bakıcılık yapıyordum. En küçük olan beş yaşındaki çocuk kendisini asan bir kadın resmi çiziyordu. Bana döndü ve "Bana bunu çizmemi o kadın söyledi. Senin için geliyor, saklan." dedi.

~ Üç yaşında olan kızım birgün aniden ağlamaya başladı ve bana o günün oğlunun savaşta öldüğü gün olduğunu söyledi.

~ Kızımla oyun oynuyorduk. Aniden durup bana "Anne birgün zombi olduğumda en çok seni sevdiğim için en son seni yiyeceğim." dedi.

~ İkinci çocuğuma hamileyim. Şu anda üç yaşında olan oğlum boğazımdan aşağı inerek kız kardeşini almak istediğini söyledi.

~ Küçük kızım, birgün eğer biri benim başımı keserse onu benim için taşıyacağını söyledi.

DEVAMI GELECEK...

Korkunç Gerçekler☕Where stories live. Discover now