Hoofdstuk 44

101 10 1
                                    

Twee dagen later
Vandaag was de dag dat alle cijfers van de schoolexamens bekend zouden moeten worden. Over tien minuten open ik mijn magister, omdat dan alle examencijfers online zouden moeten staan. Ik heb acht vakken. Ik hoopte erop dat ik allemaal voldoende zou halen.
Elf minuten later staat magister open. Heel erg nerveus open ik magister. Stiekem ben ik zelfs heel erg bang. Hopend op geen rode cijfers open ik het mapje met cijfers. Als een cijfer onvoldoende is, verschijnt het cijfer in een rood kleurtje. Anders zijn de cijfers zwart. Als de cijfers eenmaal geladen zijn, open ik een oog. Ik zie dat er alleen een rood cijfer staat. De rest is zwart en dus voldoende. Daar ben ik reuze blij mee. Daarna kijk ik welk vak de onvoldoende heeft behaald. Helaas was het scheikunde. Ik had een 5,1. Het is voor mijn doen super goed en bijna een voldoende. Toch ga ik dan mijn scheikunde herkansen.

Terwijl ik nadenk over mijn onvoldoende open ik mijn berichten op magister. Er verschijnt een bericht van mevrouw Schroot. Alsof ze mijn gedachten had gelezen, had ik bericht gekregen. Er stond in dat ik waarschijnlijk mijn examen wou gaan herkansen en als dat inderdaad het plan was, dat ik het moest laten weten wanneer ik zou kunnen.Ik moest er toch wel om lachen. Ze kent me blijkbaar heel erg goed. Zo goed dat ze weet dat ik een bericht zou gestuurd hebben voor de herkansing.

Flikken Maastricht #Wattys2016Donde viven las historias. Descúbrelo ahora