Hoofdstuk 33

209 15 1
                                    

Wolfs pov.

Ik wordt wakker van twee zachte lippen op de mijne. Ik open langzaam mijn ogen. Ik zie de mooie heldere blauwe ogen van Eva vlak voor me. Eva haalt der lippen van de mijne en zegt: "Goeiemorgen Wolfs. Was de film nog leuk?" "Goeiemorgen schat, oh shit de film. Ik denk dat we halverwege de film in snap zijn gevallen", zegt ik. "Zal ik eens een lekker ontbijtje voor je klaar maken." "Oeh, lekker met jus de Orange en croissantjes.", zegt Eva. "Voor jou altijd. Dat weet je Eef", zegt Wolfs.

We zitten samen aan een lekker ontbijtje als de telefoon gaat. Ik neem de telefoon op en zie dat Marion me belt. Ik neem de telefoon en zeg een goeiemorgen tegen haar. Ze vertelt of we opschieten, want we hebben een afspraak over een kwartier met Mechels. Ik schrik. "Shit Eva, we zijn de afspraak vergeten met Mechels. We moeten opschieten dat we over een kwartier op kantoor zijn", zeg tegen Eva.

We springen samen in de auto en rijden zo snel mogelijk naar kantoor toe. We rijden met de auto drie minuten voor tijd de parkeerplaats op. We springen uit de auto en rennen zo snel mogelijk naar binnen toe. Mechels staat al op ons te wachten en schreuuwt: "NUUUUU NAAAAR MIJNNNNN KAMMERRRRR!!!!!!!!!!!!!!!". We lopen samen naar binnen toe en krijgen te horen dat er een belangrijk aspect is ontdekt in onze zaak.


Flikken Maastricht #Wattys2016Where stories live. Discover now