Hoofdstuk 27

262 15 3
                                    

Pov Wolfs:

Ik ben zo zenuwachtig voor vanavond. Ik heb mijn netste pak aan gedaan. Eva heeft vandaag speciaal een jurk aangedaan, omdat we samen met Romeo en Marion vandaag gaan eten. Marion heeft Eva wijs gemaakt dat Romeo's vriendin langs kwam en dat Romeo haar ten huwelijk ging vragen. Eva heeft gelukkig nog niks door dat de hele avond om haar draait.

We hebben net het voorgerecht gehad. Ik had een tomatensoep. Eva had ook tomatensoep genomen. Marion koos toch liever voor een groentesoep. Romeo nam een pompoenensoep. Zo meteen zou de vriendin langs komen. Ze is in dit restaurant ober. Eva denkt zo meteen dat Romeo op zijn knieën gaat, maar ik juist op mijn knieën.

We zien dat de vriendin van Romeo eraan komt lopen. Ik wissel nog snel even een blik uit Marion. Die geeft me een knikje van het komt wel goed. De vriendin van Romeo zet de borden op tafel neer. Romeo schraapt zijn keel alsof hij wil beginnen met praten. Dit is het moment waarop ik het over moet nemen van Romeo. Ik ga op een knie zit en zeg: "Lieve Eva,
Vandaag is de dag die ons leven kan veranderden.
We hebben veel positieve en negatieve dingen meegemaakt.
Wil je met me trouwen Eva ?"

Eva schreeuwt: "Ahw, natuurlijk Wolfs. Ik wil met je trouwen!" Marion en Eva beginnen te gillen. Wolfs pakt een ring en doet de ring om mijn vinger.

---------------------------------------------------
Heey lieve lezers,
Ik had een vraag. Nu Wolfs en Eva aan trouwen hebben we natuurlijk een trouwlocatie, jurk etc nodig. Als jullie leuke ideeën hebben. Comment dan en dan ga ik ze gebruiken.


Flikken Maastricht #Wattys2016Where stories live. Discover now